Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2013-09-26
Förlag
Recito Förlag
ISBN
9789175174815
Finn din inre ledare (e-bok)

Finn din inre ledare (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2013-09-26
75
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
"Psykosyntesen har de bästa verktygen för konflikthantering, kreativitet och personlig växt."

Psykosyntesens grundare Assagioli var till att börja med en lärljunge till Freud men gick samtidigt sin egen väg. Han lät sig influeras av olika riktningar som jungiansk och humanistisk psykologi, och inte minst österländsk vishetslära. Han utvecklade efter hand sin egen syntes om hur man kan se på människans inre. Hans synsätt skiljer sig från traditionell psykologi kanske framflr allt genom att också inbegripa den andliga aspekten. Författaren lär ut hur man praktiskt tillämpar psykosyntesen genom olika övningar, framför allt visualiseringar. De hålls samman genom en lättfattlig introduktion till Assagiolis syn på människans inre.
Boken för ut enkel men viktig psykologisk kunskap till allmänheten, är välskriven och rakt på sak. Den vänder sig till den växande skara människor som omfattar alla åldrar inom vuxenvärlden, från tonåren och uppåt.
Detta är en god introduktion för nybörjaren men också för den som är mer bevandrad inom psykologin och van vid självreflektion tillförs nya infallsvinklar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Maria Paijkull

Bloggat om Finn din inre ledare