Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2013-10-25
Förlag
Recito Förlag
ISBN
9789175174969
Äntligen fri - Jag tog tillbaka mitt liv (e-bok)

Äntligen fri - Jag tog tillbaka mitt liv E-bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2013-10-25

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Är kärleken blind eller vore det bättre att säga att den inte vill se? Hur kan man fortsätta att leva i ett förhållande som bryter ner ens personlighet tills man sakta förändras och blir som den man älskar?
Boken «Äntligen Fri!» bygger på Annika Widéns egna upplevelser från ett långt äktenskap. Det som i början verkade vara en himmelsk kärlek förvandlades till ett helvete. En fantastiskt generös och omtänksam man blev en fanatisk människa som bestämde efter vilka regler familjen skulle leva. Han blev aggressiv och skrek högt om man gjorde någonting som inte han ville. Det kunde räcka med att man diskade i varmt vatten eller kom hem efter mörkrets inbrott vid femtiden på vintereftermiddagar. Vid något tillfälle gick han så långt att han tog stryptag på sin fru inför barnen och hotade henne till döds.
Denna berättelse utspelas i Italien men det kunde ha varit var som helst. Psykisk misshandel är vanligare än man tror och kan vara svår att upptäcka både för den som drabbas och omgivningen. Både män och kvinnor kan bli utsatta. Offret lever i skräck och skam och gör ofta allt för att dölja sin situation.
Med denna bok vill Annika visa att man KAN bryta sig ur ett destruktivt förhållande. Det finns alltid en väg ut. Alltid!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »