Rusäventyret : och de skeppsbrutna piraterna (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
206
Utgivningsdatum
2016-12-01
Förlag
Recito Förlag
Dimensioner
200 x 15 x 125 mm
SAB
Hc
ISBN
9789175179988

Rusäventyret : och de skeppsbrutna piraterna

(1 röst)  |   Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2016-12-01

Slutsåld

Det är mycket knark och ännu mer romantik, på Heinz villkor. Vi följer med Heinz ut i världen på olika äventyr med kemikalier i kroppen och syndiga tankar. Det är en bok som upprör, provocerar och ger oss alla en käftsmäll när vi konfronteras med en verklighet som lever parallellt med vår.

Rusäventyret och de skeppsbrutna piraterna är en sann berättelse som kretsar kring sex år av missbruk, moralupplösning och självförakt. Det är dock endast ett skrap på ytan. Skalar vi bort de yttre lagren finner vi en stark samhällskritik och en världsåskådning som idag anses tabu.

Rusäventyret erbjuder oss en resa ner i avgrunden där Robert Heinz hör hemma. Han är chauvinistisk, vidrig, dekadent och helt jävla underbar!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Rusäventyret : och de skeppsbrutna piraterna. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. drakar och kvinnor
    Lars Firmager, 13 januari 2017

    Ja, rubriken till denna recension tycks gömma en magisk värld bakom sig, och visst är det så; men inte en så trevlig värld. Här möter trasiga själar varandra, för att göra upp med sina tragiska öden.
    Rusäventyret är sannerligen ett äventyr för den som lever invid dödens vägar.
    Smärtan oc lidandet man, tillsammans med Robert Heinz, tar del av kommer lämna sår i själen långt efter boken har börjat samla damm i bokhyllan, dör den förmodligen inte kommer ligga undanstoppad så länge till.... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner