Fler böcker inom
Format
CD-bok
Språk
Svenska
Serie
Cecilia Lund (del 5)
Inläsare
Anna Maria Käll
Utgivningsdatum
2012-07-27
Upplaga
1
Förlag
Bokförlaget HörOpp
Dimensioner
130 x 135 x 30 mm
Vikt
234 g
SAB
Hc/LC
ISBN
9789175230450

Modershjärtat

CD-bok, Svenska, 2012-07-27
222 kr
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
En allvarlig olyckshändelse drabbar Cecilia Lunds familj. Mormor Sonja blir påkörd utanför sitt hem och lämnas liggande ensam på gatan. Cecilia och systrarna Susanna och Maria turas om att vaka vid hennes sida på sjukhuset, tillsammans med sin mor Christina. De är alla utom sig av oro. Vem kan vara så hjärtlös och feg och köra på en gammal kvinna?

Sakta kryper den oväntade sanningen fram: en tragedi som varit nedtystad i decennier är på väg att uppdagas och de få vittnen som kan berätta om det som hände måste tystas till varje pris. Och den sista av dem är Sonja.

Samtidigt försöker Cecilia hitta balansen mellan sitt arbete som barnmorska och livet som mamma och hustru. Den nya familjemedlemmen, bebisen Ellen, skapar oro i rutinerna för såväl sina syskon som resten av släkten. Cecilia känner sig splittrad i sin nya tillvaro som fembarnsmor och hon ställs även inför en känslomässig utmaning. För kärleken minskar inte när livet förändras. Den ändrar bara karaktär. Men vad händer när modershjärtat hotar att sprängas i tusen bitar?

Modershjärtat är den femte, fristående delen i romanserien om barnmorskan Cecilia Lund. De fyra tidigare heter Bedragen, Systerskap, Hittebarnet och Tigerkvinnan.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Modershjärtat