Livrädd (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (263.0 MB)
Språk
Svenska
Serie
Lacey Flint (del 2)
Inläsare
Karin Lithman
Utgivningsdatum
2013-03-15
Förlag
HörOpp!
ISBN
9789175230740
Livrädd (ljudbok)

Livrädd (ljudbok)

(4 röster)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2013-03-15
159
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån · Ingen bindningstid

Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
När en våg av självmord sköljer över Cambridges universitet rekryterar kriminalinspektör Mark Joesbury krimi-nalpolisen Lacey Flint för att gå under täckmantel som student och undersöka saken.Varje dödsfall ser ut som ett självmord. Men det finns anmärkningsvärda likheter mellan studenterna - deras psykolo-giska bakgrunder, sociala nätverk och aktiviteter online - och London- polisen känner sig inte övertygade om att offren har agerat på egen hand.

Man misstänker att någon söker upp ensamma och osäkra studenter och antingen uppmanar dem att ta sina egna liv, eller faktiskt lurar dem in i döden.Om Lacey klarar av att spela rollen som sårbar ung kvinna kan hon kanske få slut på dödsfallen. Men är det enbart en roll för henne? Kan Lacey - med sitt bräckliga förflutna - dra fram mördaren i ljuset? Eller blir hon själv indragen i ett dödligt spel, där hon visar sig vara det perfekta offret?

S. J. BOLTON, född i Lancashire i England, har snabbt blivit en av Storbritanniens mest hyllade deckarförfattare. Hon har nominerats till en rad priser, bl.a. CWA Gold Dagger, ITW Thriller Award och Mary Higgins Clark Award. Livrädd är uppföljaren till den hyllade Nu ser du mig och den andra boken om den unga kriminalpolisen Lacey Flint.

Om Nu ser du mig:
... alldeles otroligt spännande, det här är en bok som är näst intill omöjlig att släppa taget om
Lotta Olsson Dagens Nyheter
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Sharon Bolton