Bokklubben vid livets slut (cd-bok)
Fler böcker inom
Format
CD-bok
Språk
Svenska
Antal sidor
9
Inläsare
Björn Granath
Utgivningsdatum
2013-05-30
Upplaga
1
Förlag
Bokförlaget HörOpp
Översättare
Charlotte Hjukström
Originaltitel
The End of Your Life Book Club
Dimensioner
130 x 130 x 20 mm
Vikt
240 g
SAB
Hce
ISBN
9789175230757

Bokklubben vid livets slut

CD-bok,  Svenska, 2013-05-30

Slutsåld

Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
»Vad är det du läser?« Det är frågan Will ställer till sin mamma, Mary Anne, när de sitter i väntrummet på cancermottagningen. Det är november 2007, kort efter att hon diagnosticerats med långt framskriden cancer.

Detta är den sanna historien om en son och hans mamma, och om den bokklubb som under hennes sista tid i livet för dem närmare varandra. I takt med att sjukdomen sprider sig läggs bok efter bok till läslistan, och i de personliga samtalen kring böckerna får Will och Mary Anne en möjlighet att återupptäcka sina liv och lära känna varandra på ett nytt sätt. I bokklubbens sfär är de inte längre den sjuka och den friska, utan en mamma och en son som tillsammans upptäcker nya världar.

Bokklubben vid livets slut är en ömsint hyllning till en älskad mamma, och en inspirerande betraktelse över böckers förmåga att skapa mening och glädje ur kaos och förgängelse, att skänka oss tröst och vidga vår kunskap om oss själva och andra.

WILL SCHWALBE är en amerikansk journalist och författare, som bland annat har skrivit för The New York Times och varit chefredaktör på bokförlaget Hyperion. Will Schwalbe är bosatt i New York.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Will Schwalbe