Nattsländan (mp3-skiva)
Fler böcker inom
Format
Mp3-skiva
Språk
Svenska
Serie
Cecilia Lund (del 6)
Antal sidor
1
Inläsare
Monika Wilkens
Utgivningsdatum
2013-07-02
Upplaga
1
Förlag
Bokförlaget HörOpp
Dimensioner
125 x 140 x 5 mm
Vikt
56 g
SAB
Hc
ISBN
9789175231136
Nattsländan (mp3-skiva)

Nattsländan

(5 röster)  |  Läs 1 recension
Mp3-skiva Svenska, 2013-07-02
189
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
När Cecilia vaknar upp på sjukhuset efter en mindre hjärtinfarkt vet hon med isande visshet att hennes liv måste förändras. Det känns omöjligt att gå vidare i äktenskapet, drömmen om en familj som håller ihop för alltid går i kras. Även för systern Susanna väntar dramatiska förändringar och härigenom svetsas systrarna samman mer än någonsin. Susanna visar oväntad handlingskraft trots att hon ställs inför sin tuffaste utmaning.

Medan Cecilia kämpar med att komma på fötter och hitta ny balans i livet försöker hon också komma tillbaka i sin yrkesroll. Hon återgår till arbetet på förlossningskliniken samtidigt som avdelningen drabbas av ett hårt slag: chefsbarnmorskan Tatiana försvinner spårlöst. Cecilia borde förstås lämna ärendet åt polisen, men kan inte låta bli att engagera sig. Långsamt går sanningen upp för henne och den är mer skrämmande än någon kunnat tro.

Nattsländan är den sjätte romanen i serien om barnmorskan Cecilia Lund. De fem tidigare heter Bedragen, Systerskap, Hittebarnet, Tigerkvinnan och Modershjärtat.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Nattsländan. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Katerina ännu en fullpoängare. Underbar bok som jag...
    Christina Bro, 23 juli 2013

    Katerina ännu en fullpoängare. Underbar bok som jag sträckläste. Nu har jag lästa alla Katerinas böcker så nu måste hon skriva fler, snarast!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Katerina Janouch