Paranoia (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (307.0 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Jesper Sahlén
Utgivningsdatum
2016-11-15
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789175231310
Paranoia (ljudbok)

Paranoia (ljudbok)

Ljudbok (MP3), Svenska, 2016-11-15
179
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android

Finns i Bokus Play - från 89 kr/månad

Provlyssna på alla böcker · 14 dagars fri lyssning

Paranoia handlar om den unge och inte alltför ambitiöse Adam Cassidy, som har ett trist kontorsjobb på det stora IT-företaget. Adam får för sig att göra en jättefest för en gammal kollega som ska sluta på lagret och kopierar ett festkoncept som en av cheferna fått som födelsedagsfest. Han använder företagets pengar utan att fråga, men blir upptäckt.
Högste chefen och säkerhetschefen ger honom ett val. Antingen polisanmälan och ett långt fängelsestraff eller att infiltrera konkurrenten och bli företagsspion. Han är lågavlönad och måste betala för sin dementa pappa och väljer det senare.
Han dras allt djupare in i ett högt spel om makt och företagshemligheter och tvingas till nya brottsliga handlingar gång på gång, men får också leva ett lyxliv. När han försöker bryta sig ut börjar den verkliga mardrömmen.

Paranoia är en bästsäljare som rankats som en av de bästa thrillers som skrivits. Som läsare får man ta del av Finders härliga dialoger och fina sidohistorier.
Joseph Finder växte upp olika miljöer (hans första spräk var Farsi) och studerade ryska då han trodde han skulle bli CIA agent. Men ödet ville annorlunda och han är nu en av USAs mest lästa författare.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Joseph Finder

Bloggat om Paranoia