En bra dag att dö (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (223.6 MB)
Språk
Svenska
Serie
Dennis Milne (del 2)
Inläsare
Jan Modin
Utgivningsdatum
2016-02-12
Förlag
Word Audio Publishing
Översättare
Jan Risheden
ISBN
9789175231457
En bra dag att dö (ljudbok)

En bra dag att dö (ljudbok)

Ljudbok (MP3), Svenska, 2016-02-12
149
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android

Finns i Bokus Play - från 79 kr/månad

Provlyssna på alla böcker · 14 dagars fri lyssning

Ex-snuten Dennis Milne lever under ny identitet på Filippinerna när han plötsligt snubblar över en ledtråd som skulle kunna lösa mordet på en gammal vän. Han bestämmer sig för att återvända till den stad han en gång kallade för sitt hem och ta reda på vem som ligger bakom mordet. Milne anländer till ett kallt och fientligt London strax före jul. Men han är inte längre polis, han behöver inte längre se till att gatorna är lugna och att lagen följs. Och även om hans gamla kolleger inte vet att han är tillbaka, är det snart uppenbart att det finns andra som vet, och de väjer inte för något för att röja honom ur vägen.
Milne tar kontakt med en journalist, Emma Nielsen, som arbetar med en artikelserie om mordet. Hon går med på att hjälpa honom, trots risken att själv bli en måltavla. Tillsammans kommer de allt närmare en lösning, men ju fler trådar som knyts ihop desto fler hemligheter verkar Emma ha ...

Hämndlysten och fast besluten att skipa sin egen sorts rättvisa, går Milnes jakt på sanningen en blodig väg, som dessutom leder till en mörk hemlighet som är obönhörligt länkad till hans eget dunkla förflutna.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om En bra dag att dö