Den magiska gnistan - vägen till ett kreativt liv (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (187.4 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Kajsa Ingemarsson
Utgivningsdatum
2013-08-19
Förlag
HörOpp!
ISBN
9789175231709
Den magiska gnistan - vägen till ett kreativt liv (ljudbok)

Den magiska gnistan - vägen till ett kreativt liv Ljudbok

(7 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok (MP3), Svenska, 2013-08-19

Styckköp

165

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Kajsa Ingemarsson är en av landets mest uppskattade författare med en lång rad framgångsrika romaner bakom sig. Genom att visa att vi alla kan utvecklas och förändras, att det aldrig är för sent och att modet att gå vidare finns inom oss har hon förmedlat hopp, livsglädje och ibland tankeväckande utmaningar till sina läsare. Den magiska gnistan vägen till ett kreativt liv är en vidareutveckling och fördjupning av dessa teman som gjort henne till en så omtyckt romanförfattare med en stor och hängiven läsekrets.

Vad är kreativitet, vad är inspirationens källa och kan vi på något sätt påverka dess flöde? Detta är frågor Kajsa Ingemarsson ställer i sin nya bok, men svaren går långt bortom vår tids klichéartade sökande efter yttre framgång och ytligt skapande. Kreativitet, menar hon, är i själva verket vår gränslösa förmåga att forma vår egen verklighet. Det är det ena budskapet du kommer att möta i texten. Det andra är att vi alltid skapar i ett sammanhang. Delaktighet är en förutsättning för mänskligt liv, och vi kan inte isolera oss från vår omvärld även om vi skulle vilja det.
Att bli medveten om din kreativa kraft och potential ger dig möjlighet att lära känna dig själv på ett nytt och djupare sätt. Ju mer medveten du blir om ditt skapande, desto mer kan din utveckling styras mot positiva upplevelser, utveckling, livsglädje, känslor av meningsfullhet, delaktighet och rent av magi.

Boken, som innehåller rikligt med exempel, är indelad i sju delar:
Du är kreativ!
Din inre vägledning
Det stora nätverket
Den magiska gnistan
Konsten att komma vidare
Vad hindrar dig?
Slutet gott, allting gott

Om författaren
Kajsa Ingemarsson, född 1965, debuterade som författare 2002 och har sedan dess gett ut nio böcker som alla haft stora framgångar och översatts till många språk. Hennes roman Små citroner gula är en av 2000-talets mest sålda böcker och har filmats med premiär 2013.
Hon har tidigare också arbetat som manusförfattare, skådespelare, komiker och programledare inom radio och tv. Kajsa Ingemarsson bor med man och två barn i Stockholm.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Den magiska gnistan - vägen till ett kreativt liv. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Enastående guidning av hur vi kan leva.
    -, 4 december 2020

    Jag älskar den. Den sätter ord på livets djupaste magi med väldigt lättförståeligt språk

  2. AMAZING
    -, 25 maj 2020

    Helt fantastisk och något jag bär med mig resten av mitt liv. Nu ska jag fortsätta med andra böcker och lära mig mer om helheten o mitt inre och vad jag kan tillföra med mitt livs syfte. Tack för du delar dina ord så jag kan följa dessa spår.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Kajsa Ingemarsson