De oskyldiga (mp3-skiva)
Format
Mp3-skiva
Språk
Svenska
Serie
Will Robie (del 1)
Antal sidor
1
Inläsare
Reine Brynolfsson
Utgivningsdatum
2013-08-14
Förlag
Bokförlaget HörOpp
Översättare
John-Henri Holmberg
Originaltitel
The Innocent
Dimensioner
125 x 140 x 7 mm
Vikt
58 g
SAB
Hce
ISBN
9789175231815

De oskyldiga

(12 röster)
Mp3-skiva,  Svenska, 2013-08-14
229
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 6 format & utgåvor
Den före detta elitsoldaten Will Robie är en topphemlig, statsanställd lönnmördare som USA:s regering använder i situationer där varken polis, FBI eller militär räcker till. Robie utför sina order utan frågor och han misslyckas aldrig.

Men så går ett uppdrag fel. Robie är utskickad mot ett mål mitt i Washington D.C., men känner instinktivt att något inte stämmer. För första gången gör Robie det otänkbara: han vägrar att döda.

Robie blir nu själv jagad av sin egen organisation och tvingas fly för sitt liv. Hans vägar korsas av den fjortonåriga Julie, en gatusmart tjej på flykt undan en okänd mördare som samma kväll skjutit ihjäl hennes föräldrar. Robie bestämmer sig för att hjälpa Julie och inser snart att de båda har hamnat i centrum av en enorm konspiration som hotar rikets säkerhet.

David Baldaccis första thriller om den ensamme yrkesmördaren Will Robie är en frenetisk jakt genom Washington D.C. där Robie tvingas kämpa mot de mäktiga organisationer som ska skydda landet. Försvarsdepartementet, armén, FBI, CIA överallt hittar han dubbelspel och infiltration. Spänningsmästaren Baldacci är i toppform och håller läsaren fängslad med ett rasande tempo och en intrig fylld av oväntade vändningar.

De oskyldiga gick rakt in som nr 1 pa New York Times topplista fo r sko nlitteratur och la g pa listan i 15 veckor.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av David Baldacci