Den fantastiska Gracie (cd-bok)
Fler böcker inom
Format
CD-bok
Språk
Svenska
Antal sidor
5
Inläsare
Mattias Linderoth
Utgivningsdatum
2013-11-07
Upplaga
1
Förlag
Word Audio Publishing
Översättare
Nils-Olof Östergård
Originaltitel
The Amazing Gracie
Dimensioner
130 x 130 x 20 mm
Vikt
140 g
SAB
Qdfjaz,636.72
ISBN
9789175231891
Den fantastiska Gracie (cd-bok)

Den fantastiska Gracie

(3 röster)  |  Läs 1 recension
CD-bok Svenska, 2013-11-07

Slutsåld

En otrolig, men sann, historia som lockar till både skratt och gråt. En historia om hur den döva Grand Danois-valpen Gracie dimper ner i en ung mans liv och hur han genom henne lär sig vad som är viktigt i livet.

Hon var ensam kvar i sin kull och ingen vill ha henne en liten Grand Danois-valp som var albino och dessutom döv. Hon hade stora, himmelsblå ögon och när Dan Dye försiktigt närmade sig henne, kämpade hon sig upp på tassarna som ett vingligt föl. Hon buffade till honom på näsan med sin nos, tog ett ostadigt steg tillbaka och tittade honom i ögonen. Den lilla hundvalpen hade lika gärna kunnat tala, för det rådde ingen tvekan om vad hon menade: Du vet att jag är den rätta. Sluta tramsa och ta mig härifrån!

Den fantastiska historien om Gracie fortsätter när hon vid två års ålder började matvägra, men till slut gick med på att äta de nybakade hundkexen som Dan lärde sig att göra. Ryktet om de fantastiska hundkexen spred sig och Dan och hans kollega Mark startade Three Dog Bakery, ett litet bageri som bakar nyttigt hundgodis. Ryktet fortsätter att sprida sig för att till sist explodera när Dan, Mark och Gracie blir inbjudna till Oprah Winfrey Show och Oprah glatt äter ett hundkex under intervjun. Mediahysterin blir enorm och efter ett tv-framträdande hos Conan OBrian, blir Dan och Mark erbjudna ett eget matlagningsprogram för hundar. Det lilla hundkexbageriet Three Dog Bakery är idag en kedja med över femtio butiker över hela Nordamerika.

Lika delar kärlekshistoria och framgångssaga. Du behöver inte vara galen i hundar för att älska den här boken. The Philadelphia Inquirer

Två tassar upp för denna inspirerande och hjärtevärmande historia. The Portland Oregonian

Fnissig och hjärtevärmande på samma gång. St. Louis Post-Dispatch

Tårar kommer att falla på boksidorna när du läser om Gracie. USA Today
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Den fantastiska Gracie. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. 100%
    Lisbeth , 24 augusti 2015

    Vilken varm och humoristisk bok. Vill gärna skaffa hund nu.... Och man får sig en funderare på hur man lever sitt liv

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna