Solviken (cd-bok)
Fler böcker inom
Format
CD-bok
Språk
Svenska
Antal sidor
9
Inläsare
Kerstin Andersson
Utgivningsdatum
2013-11-14
Upplaga
1
Förlag
Bokförlaget HörOpp
Medarbetare
Adsjö, Jan (form)
Dimensioner
141 x 131 x 25 mm
Vikt
216 g
SAB
Hc
ISBN
9789175232065

Solviken

(1 röst)  |  Läs 1 recension
CD-bok,  Svenska, 2013-11-14

Slutsåld

Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Mitt i reklamhögen på Marie Lindsjös hallmatta i Solna ligger ett vadderat kuvert och väntar. Samtidigt sitter Niklas och Gabriel över varsin fredagsöl och reflekterar över livet, såsom det blev. Inte långt därifrån, i en ljus och fräsch lägenhet i Stockholms innerstad, försöker Ylva stå ut med att det blivit vår och att Niklas inte bor med henne och dottern längre.
När Marie öppnar det vadderade kuvertet upptäcker hon att ödet, eller om det är faster Greta, har pekat ut en riktning åt henne; Solviken, ett färgglatt renoveringsobjekt i Roslagens skärgård. Marie, som känner hur fyrtioårskrisen närmar sig med raska steg, vet att hon inte har någonting att förlora, och kastar sig ut i det okända.
Det blir en omtumlande yttre och inre resa, inte bara för henne utan även för Niklas, Ylva och Gabriel som hon råkar på vägen och vars öden sammanflätas med hennes.

Solviken är en varm relationsroman om längtan efter kärlek och bekräftelse och om att våga för att vinna.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Solviken. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Äntligen en ny relationsroman... där allt finns med;...
    Ingbritt Wik, 26 december 2013

    Äntligen en ny relationsroman... där allt finns med; åtrå, kärlek och svartsjuka. Vassa repliker och sårande kommentarer, som speglar kontrahenternas upprörda känslor. En roman som är ytterst svår att lägga ifrån sig innan man lyssnat till slutet. Inga sega partier eller långa transportsträcker... Vore roligt om detta kunde bli en roman med fortsättning. Skulle vilja veta mer om dessa romanfigurers fortsatta liv och leverne. Ger den en femma, för det är den värd.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Annika Estassy