Handlaren från Omsk (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (267.5 MB)
Språk
Svenska
Serie
Moskva Noir (del 2)
Inläsare
Mattias Linderoth
Utgivningsdatum
2014-09-10
Förlag
HörOpp!
ISBN
9789175233529
Handlaren från Omsk (ljudbok)

Handlaren från Omsk (ljudbok)

(3 röster)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2014-09-10
144
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android

Finns i Bokus Play - från 79 kr/månad

Provlyssna på alla böcker · 14 dagars fri lyssning

Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
En kvav sommarnatt hittas den svenske ambassadörens son, Oscar Rieder, död inne på den svenska ambassaden i Moskva. Bredvid honom ligger en svårt skadad prostituerad, som mot alla odds överlever.

Överåklagare Sergej Skurov kallas in för att utreda fallet med hjälp av den ambitiöse unge polisinspektören Anton Levin. Skurov tipsar sin vän Tom Blixen om att det ryska bolaget Maratech letar efter en svensktalande efterträdare till den avlidne Rieder. Tom får tjänsten, men inser snart att Maratech är inblandat i illegal vapenhandel.

Steg för steg nystar Tom och Skurov upp härvan, som visar sig ha förgreningar på högsta politiska nivå i Sverige. Till slut hänger Toms liv på att han kan hitta bevis som avslöjar Maratech och dess svenska samarbetspartners.

Handlaren från Omsk är den andra, fristående romanen i thriller serien Moskva Noir. Boken väcker frågor om vem som bär ansvaret för att svenska vapen hamnar i diktatorers och terroristers händer. Del 1 - Dirigenten från S:t Petersburg - vann priset som bästa svenska thriller-ljudbok 2014.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Handlaren från Omsk