Under Vintergatans alla stjärnor (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (182.9 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Viktoria Flodström
Utgivningsdatum
2015-02-02
Förlag
HörOpp!
ISBN
9789175233734
Under Vintergatans alla stjärnor (ljudbok)

Under Vintergatans alla stjärnor (ljudbok)

(12 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2015-02-02
144
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån · Ingen bindningstid

Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Under Vintergatans alla stjärnor är en intelligent och trovärdig feelgoodroman om en sönderstressad och vilse karriärkvinnas väg mot inre utveckling. I romantrilogins första del tvingas Emma lämna sin på ytan bekväma tillvaro i storstaden. Hon kastas ut på resa som blir fysiskt såväl som psykiskt utmanande, men också början till något nytt.

När vi lär känna Emma har hon utarbetad flytt karriärjobbet i Stockholm för att söka lyckan i London där Eric, amerikanen hon blivit handlöst förälskad i, bor. Deras relation blir komplicerad och utvecklas i en helt annan riktning än Emma tänkt sig. Hon lider sig igenom tiden i London och hankar sig fram på tillfälliga jobb. Av en tillfällighet hör hon talas om den tusenåriga pilgrimsleden Camino de Santiago de Compostela i Spanien och får en ingivelse att den är precis vad hon behöver för att reda upp sitt liv. Med en gammal ryggsäck och ett par slitna gymnastikskor ger hon sig iväg på den åttio mil långa vandringen mitt under den spanska högsommaren.

Att vandra långa sträckor dag efter dag är jobbigare än Emma någonsin kunnat föreställa sig. Under mödosamma dagar till fots genom den spanska landsbygden tvingas hon konfrontera sina mörkaste tankar och minnen från det förflutna. Men hon är inte ensam. Längs vägen möter hon en rad färgstarka personer från olika världsdelar och bakgrund. Flera av dem får stor betydelse för henne på olika plan. Emmas spontana infall utvecklas till en omvälvande resa som får henne att omvärdera sina livsval och allt hon någonsin trott på.

Camilla Davidsson har själv upplevt hur fel livet kan bli om man gör sina val utifrån en strävan efter att vara lyckad eller att andra till lags. Under Vintergatans alla stjärnor är till stor del baserad på författarens egen historia och hennes eget sökande efter mål och mening i tillvaron.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Under Vintergatans alla stjärnor. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Gillade den hela vägen
    Kerstin Catharina Möller, 20 oktober 2018

    Bra bok som tar dig med på en vandring att hitta sin mening

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Camilla Davidsson