Bränd himmel (mp3-skiva)
Fler böcker inom
Format
Mp3-skiva
Språk
Svenska
Serie
Jim Clemo (del 1)
Inläsare
Christian Fex
Utgivningsdatum
2015-09-11
Upplaga
1
Förlag
Word Audio Publishing
Översättare
Johan Nilsson
Originaltitel
Burnt Paper Sky
Medarbetare
Sundh, Lars (form)
Dimensioner
130 x 130 x 3 mm
Vikt
40 g
SAB
Hce
ISBN
9789175234618
Bränd himmel (mp3-skiva)

Bränd himmel

(3 röster)
Mp3-skiva Svenska, 2015-09-11

Slutsåld

Finns även som
Visa alla 6 format & utgåvor
Rachel Jenner fotograf och ensamstående mamma låter sin åttaårige son Ben springa före till en repgunga när de är ute i skogen en söndag eftermiddag. Ben är utom synhåll bara en kort, kort stund. Sen är han borta och Rachel befinner sig mitt i varje förälders värsta mardröm. Allt blir svart.
Vad var det egentligen som hände den där ödesdigra eftermiddagen? Och finns det fortfarande en chans att hitta Ben vid liv?
Utredningen tilldelas kriminalkommissarie James Clemo, som lägger ner all sin tid och kraft på det medieuppmärksammade, prestigefyllda fallet. Men i takt med att ledtrådar rinner ut i sanden, lögner kommer fram i ljuset och chockerande hemligheter avslöjas, blir läget allt mer desperat för alla inblandade. Fångad mellan den förkrossande oron över sin son, trycket från polisutredningen och den hårt dömande allmänheten, inser Rachel att det inte finns en enda person hon kan lita på. Bränd himmel är en mästerligt konstruerad psykologisk thriller om hur ett ögonblicks ouppmärksamhet får de mest fruktansvärda konsekvenser och om hur allmänheten fäller sin obönhörliga dom.

GILLY MACMILLAN är en brittisk kriminalförfattare på väg att få ett stort internationellt genombrott med sin debutroman Burnt Paper Sky [Bränd himmel]. Romanen är Piatkus »superlead« hösten 2015 och rättigheterna har redan sålts till 14 länder. Gilly Macmillan bor i Bristol i England med sin make och sina tre barn.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Gilly MacMillan