Rosieeffekten (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (325.1 MB)
Språk
Svenska
Serie
Rosie (del 2)
Inläsare
Mattias Linderoth
Utgivningsdatum
2015-10-19
Förlag
HörOpp!
Översättare
Marianne Mattsson
ISBN
9789175234748

Rosieeffekten Ljudbok

(14 röster)  |  Läs 3 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2015-10-19

Styckköp

191

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Den charmiga feelgood-romanen Projekt Rosie blev en bästsäljare världen över. Alla som undrat hur det går för den udda huvudpersonen Don Tillman får nu svaret i uppföljaren Rosieeffekten.

Don Tillman har gift sig med sin Rosie och de har flyttat till New York, där båda forskar vid Columbia University. Don har svårt att passa in i sociala sammanhang och försöker desperat upprätthålla sitt strukturerade liv som styrs av scheman, listor och rutiner. Det går helt överstyr när Rosie meddelar den glada nyheten: hon är gravid!

Att bli förälder är svårt för vem som helst att förbereda sig på, men för Don är det nästan oöverstigligt. Han måste nu se till att Rosie inte äter något olämpligt, räkna ut att han förväntas vara med vid ultraljudet, och han får mycket men kanske inte så god hjälp av sina sex vänner. Den blivande pappan leds in på helt fel banor och när han till slut inser det är det kanske för sent. Då riskerar han åtal, landsförvisning och värst av allt: att förlora Rosie.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Rosieeffekten. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Bra uppläsning av trevlig bok
  -, 26 oktober 2022

  ...men denna uppföljare är inte lika rolig och drastisk som Projekt Rosie. Fast en del skratt och insikter ges i alla fall.

 2. Skrattfest!
  -, 7 september 2022

  Minst lika bra som föregångaren. Projekt hustru har övergått i Projekt bebis. Risk för gapflabb! (Enda gruset är miss i redigeringen på ett par ställen där två uppläsningsversioner följer direkt på varandra.)

 3. Fortsatt rolig
  -, 15 maj 2021

  Att beskriva en hur en ickevnormaliserad människa missförstår hela tiden .

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Graeme Simsion