Projekt längtan (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (291.8 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Viktoria Flodström
Utgivningsdatum
2015-10-27
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789175235059
Projekt längtan (ljudbok)

Projekt längtan Ljudbok

Ljudbok (MP3), Svenska, 2015-10-27

Styckköp

144

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Det har bara gått tre månader sedan Lisa blev sjukskriven för utbrändhet, men hon är redan tillbaka på den prestigefyllda konsultbyrån mitt i Stockholm. Det första uppdraget går lysande och hennes karriärmöjligheter vet nu inga gränser. Men samtidigt som allt går Lisas väg är det något som skaver i henne en längtan efter något annat och en önskan om ett mer meningsfullt arbete. Sin vana trogen försöker hon lösa problemet genom att göra avancerade kalkyler över sina livsval, och hon sätter sitt hopp till Excel-arket. Fast riktigt så enkelt är det ju inte att välja väg i livet.
Lisas sökande leder henne till sist till ett volontärjobb i Ghana. Hon kastar sig över arbetsuppgifterna och njuter av sitt nya liv ända tills hon inser hur svårt det är att hjälpa till i biståndsvärlden. Förstärkning dyker upp från ett högst oväntat håll och även på kärleksfronten verkar Afrika bli en spännande kontinent. Enligt alla kalkyler borde allt vara bra nu, så varför känns det då fortfarande som om något fattas? Vad är det Lisa egentligen längtar efter?

Projekt längtan är den fristående uppföljaren till Marika Kings debutroman Supernova, om prestationsprinsessan Lisa. Det är en smart och rolig roman om jakten på det perfekta jobbet, sökandet efter mening, och om vår skeva bild av Afrika och vad det innebär att göra gott. Marika King har tidigare varit managementkonsult på McKinsey & Company men har också erfarenhet av biståndsvärlden.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Marika King

  • Supernova

    Marika King

    Lisa kommer från Dalarna och blir den första i familjen som studerar på högskola. Och hon gör det med besked. Hon går ut från Handelshögskolan i Stockholm med toppbetyg, men kan ändå knappt tro att det är sant när hon får drömjobbet hos världens m...