Den sista utvägen (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (303.2 MB)
Språk
Svenska
Serie
Garnethill (del 3)
Inläsare
Viktoria Flodström
Utgivningsdatum
2015-09-15
Förlag
HörOpp!
Översättare
Boel Unnerstad
ISBN
9789175235172
Den sista utvägen (ljudbok)

Den sista utvägen (ljudbok)

Ljudbok (MP3), Svenska, 2015-09-15
149
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android

Finns i Bokus Play - från 79 kr/månad

Provlyssna på alla böcker · 14 dagars fri lyssning

Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Maureen ODonnell genomgår en av sitt livs mörkaste perioder. Hon har en skatteskuld som är större än hennes årliga inkomst; mannen som mördade hennes pojkvän ska ställas inför rätta, med Maureen som motvilligt vittne; och fadern som förgripit sig på henne har slutgiltigt flyttat tillbaka till Glasgow. Till råga på allt blir hon indragen i en tragisk familjefejd när en kvinnlig bekant dör efter en brutal misshandel.
Maureen misstänker först kvinnans son, men blir osäker när han visar sig vara en framstående person inom den skotska affärsvärlden, en man som driver en rad mäklarfirmor och har ett gym i Glasgows West End. Snart upptäcker hon dock att gymmet är täckmantel för en betydligt mindre oskyldig verksamhet.
Långsamt börjar Maureen inse att hon dragits in i ett mycket farligt spel. Och den här gången finns det ingen som kan komma till hennes undsättning

DENISE MINA [f. 1966 i Glasgow] är en skotsk kriminalförfattare. Hennes debut Garnethill belönades med The John Creasy Dagger och sedan dess har hon etablerat sig som ett av de absolut största namnen inom den moderna kriminallitteraturen. Den sista utvägen är den avslutande delen i Garnethill-trilogin.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Denise Mina

Bloggat om Den sista utvägen