Bloggdrottningen 2 (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (184.0 MB)
Språk
Svenska
Serie
Bloggdrottningen (del 2)
Inläsare
Viktoria Flodström
Utgivningsdatum
2015-11-25
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789175235264
Bloggdrottningen 2 (ljudbok)

Bloggdrottningen 2 Ljudbok

Ljudbok (MP3), Svenska, 2015-11-25

Styckköp

159

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Huvudpersonen Kajsa är tillbaka där vi sist träffade henne. I den stora fina villan i Edsviken, Stockholm, tillsammans med de tre barnen och hunden. Det finns dock vissa skillnader. Sedan Kajsa öppet gick ut i media och berättade hur hon ljugit sig till sin stora bloggframgång så har hon inte längre något arbete. Dessutom kan hon nog räkna med att hennes äktenskap är helt över eftersom maken Hans förmodligen är intagen på ett rehab för sexmissbrukare i Värmland, även om ingen myndighetsperson vill bekräfta detta faktum.

Kajsas svärmor lyckas bli utkastad från sitt ålderdomshem eftersom hon hyser en otillåten hyresgäst i garderoben. När Kajsa oväntat blir erbjuden att flytta till en fashionabel del av London måste hon ta ett snabbt beslut. Svärmodern som hon fått på halsen måste bort! Efter mycket byråkratiskt bråk lyckas Kajsa äntligen få in den gamla (otrevliga) tanten på ett hospice.

Kajsa och barnen sätter sig på flyget för att påbörja sitt nya liv i England och framtiden ser lovande ut. Det dröjer dock inte länge innan det visar sig att hospicet där svärmodern hamnat upptäcker att den gamla tanten inte alls är döende, som Kajsa hävdat för att kunna bli av med henne. Svärmor är inte mera döende än vad som är brukligt hos gamla tanter! London blir inte alls som Kajsa har planerat, men allt kan hända och kanske blir det ganska bra ändå?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Therese Loreskär