Anna-Lisas antik (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (120.9 MB)
Språk
Svenska
Serie
Anna-Lisa Johansson (del 2)
Inläsare
Karin Mannerström
Utgivningsdatum
2016-02-11
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789175235394
Anna-Lisas antik (ljudbok)

Anna-Lisas antik (ljudbok)

Ljudbok (MP3), Svenska, 2016-02-11
159
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android

Finns som ljudbok i Bokus Play

Från 79 kr/mån · Ingen bindningstid

Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
När Anna-Lisa Johansson lämnar sitt trista kontorsjobb i Stockholm och öppnar antikaffär i en nedlagd lanthandel i Roslagen gör hon verklighet av sin dröm. Den unga antikhandlaren njuter i fulla drag av livet på landet och får snabbt vänner i byn. En av dem är Johnny, bilmekanikern med de gröna ögonen, som hälsar på allt oftare. Men orosmolnen hopar sig. Antiktjuvar härjar i trakten, och på närbelägna Solstaholms slott får Anna-Lisa en fiende att se upp med.

Anna-Lisas Antik är en feelgood-roman om att förverkliga en dröm, om att finna lyckan i ett enkelt liv på landet, och om att välja rätt man. Huvudpersonen Anna-Lisa Johansson, i dryga trettioårsåldern, är antikhandlare med retroinriktning och hennes passion för porslin, möbler och kläder från 1950-70-tal genomsyrar boken.

Eli Åhman Owetz född 1962 är journalist. På fritiden driver hon bloggen Femtiotalsjakten, en av Sveriges populäraste retrobloggar. Hon är född och uppvuxen på en liten gård i Roslagen, där Anna-Lisas Antik utspelar sig.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Anna-Lisas antik