Dränkt (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (324.7 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Karin Lithman
Utgivningsdatum
2016-03-11
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789175235578
Dränkt (ljudbok)

Dränkt Ljudbok

(1 röst)
Ljudbok,  Svenska, 2016-03-11

Styckköp

179

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Drunkningstillbud. Gamla benrester i Gömmarreservatet. En gåtfull granne. Länkar till det förflutna. Händelseförloppet blir alltmer oförklarligt och skrämmande. Unn blickar framåt. Hon lever singelliv med sina vänner, fokuserar på karriär och hälsa och har vittring på drömjobbet. Men under en joggingtur i Gömmarskogen drabbas hon av hallucinationer. Hennes mystiske granne hittar henne vid en tjärn, medvetslös. Mot sin vilja dras Unn in i en ström av märkliga och otäcka händelser som tycks ha samband med hennes förflutna. Vem är grannen och vad vill han? Vad är inbillning och vad är verklighet? Runt om i Stockholm börjar samtidigt oförklarliga drunkningstillbud inträffa. På land.

Nordisk folktro och mytologi blandas här med ren skräck i vardagsmiljö. Frida Andersson Johansson, född 1975, är författare och journalist. Idag bor hon söder om Stockholm med man och två barn. Hon har tidigare medverkat i en novellantologi och gett ut två e-noveller. Dränkt är hennes debutroman.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Frida Andersson Johansson

  • Ek

    Frida Andersson Johansson

    "Frida Andersson Johansson har vävt en suggestiv och otäck skräckhistoria." Lotta Olsson, Dagens Nyheter "Frida Andersson Johansson visar med Ek att svenskskriven skräck är en genre att räkna med och att hon är beredd att ta täten i...