Där ingen vind blåser (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (161.8 MB)
Språk
Svenska
Serie
De fyra elementen (del 1)
Inläsare
Viktoria Flodström
Utgivningsdatum
2016-05-04
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789175235745
Där ingen vind blåser (ljudbok)

Där ingen vind blåser (ljudbok)

(1 röst)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2016-05-04

Styckköp

159
Ladda ned

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Vad kan ha hänt tolvåriga Sandra? I småstaden Härnösand, där alla känner varandra, är det ju tryggt att bo. Vem kunde tro att ett barn kan försvinna medan hon säljer kakor för att tjäna pengar till en klassresa? Men Sandra är inte försvunnen, hon är död. Och när hon hittas börjar fasaden spricka.
Det visar sig att allt inte är som det verkar bakom radhusens staket. Många av de till synes vanliga invånarna har hemligheter som de vill ska förbli dolda. Är det en slump att just Sandra mördades, eller finns det ett skäl till att hon blev ett offer?

Där ingen vind blåser är en psykologisk kriminalroman, där mordfallet samsas med frågor kring det förflutnas roll i nutiden och den gåtfulla moderskärleken. Den är den första delen i serien De fyra elementen och Annika Sjögrens debut som kriminalförfattare.
Annika Sjögren föddes 1951 på Kungsholmen och växte upp i Hässelby Gård i Stockholm. Numera bor hon i Härnösand. Sedan drygt trettiofem år arbetar hon som lärare på lågstadiet men har också skrivit kåserier i Västernorrlands Allehanda och ett antal kriminalnoveller.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Annika Sjögren