Av jord är du kommen (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (293.2 MB)
Språk
Svenska
Serie
Rita Benson (del 1)
Inläsare
Mats Eklund
Utgivningsdatum
2016-03-31
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789175235912
Av jord är du kommen (ljudbok)

Av jord är du kommen Ljudbok

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2016-03-31

Styckköp

179

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Rita stirrar på skärmen. Hur hon än gör så vägrar nollorna att sluta blinka. Var har alla pengar tagit vägen, och var är hennes man? Lite i taget inser hon vilken situation hon faktiskt ställts inför. Vad hon inte vet är att hennes man gått under jorden med en kvinna han nyss träffat. Plötsligt är allt Rita trott på borta, och på bara några timmar har hennes liv har slagits i spillror.

Rita är dotter till en begravningsentreprenör. Familjeföretaget som pappa byggt upp har länsats på allt och när han inser att det är Ritas man som ligger bakom, tar han sitt eget liv för att slippa skammen. Begravningsbyråns affärer går dessutom riktigt dåligt.

Fullkomligt utblottad blir Rita vittne till ett dödsfall. Eftersom hon inte gjort något för att rädda ett liv känner hon sig skyldig, men när arvingarna anlitar henne för begravningen försvinner alla samvetskval. Hon får en rejäl intäkt till byrån. Fordringsägarna knackar dock allt hårdare på dörren. Invånarna i staden lever på tok för länge, och hon inser att något radikalt måste göras.

I samband med ett mord blir Rita utfrågad av polisen, som anar att hon döljer någonting. Men det är inte alls vad de tror. Till slut ser hon bara en utväg, en som kräver noggrann planering. Och i polismannen som leder utredningen finner hon en oväntad bundsförvant.

Av jord är du kommen är den första boken i thrillerserien om begravningsentreprenören Rita Benson.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Av jord är du kommen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Begravningsentreprenör
    Torborg , 7 maj 2020

    Intressant om yrket. Ryckig berättelse . Många lösa trådar.

Visa alla 1 recensioner