Silvertrådarna (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (230.2 MB)
Språk
Svenska
Serie
Prismagalaxen (del 1)
Läsålder
9-12 år
Inläsare
Viktoria Flodström
Utgivningsdatum
2016-06-22
Förlag
Word Audio Publishing
Illustratör/Fotograf
Johan Egerkrans
ISBN
9789175236261
Silvertrådarna (ljudbok)

Silvertrådarna Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2016-06-22

Styckköp

169

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Silvertrådarna, i serien Prismagalaxen, tar oss med på ett rymdäventyr med fantasyinslag i en framtid där allt känns möjligt.

Huvudpersonen är Nova, en vanlig tjej från jorden. Fast helt vanlig är hon inte ... För fyra år sedan försvann Novas pappa under mystiska omständigheter. Nova och hennes mamma Måne pratar aldrig om varför eller hur han försvann men Nova känner på sig att Måne vet mer än hon vill avslöja. Och så är det ju det där med silvertrådarna i den vänstra handen som räddar henne när hon är i fara. Nova som är van vid det trygga livet på Jorden hade aldrig kunnat föreställa sig att lägret i Prismagalaxen skulle bli ett sådant äventyr. Tillsammans med sina nya vänner får hon lösa kluriga och farliga uppdrag bland främmande djur och växter. När Nova börjar känna sig förföljd och helt oväntat stöter på ledtrådar om sin pappa förstår hon att någon är ute efter silvertrådarna och att hennes liv står på spel. Vem kan hon egentligen lita på?

SvD "För "Prismagalaxen - Silvertrådarna" är helt enkelt en lättläst, lekfull och väldigt underhållande science fiction-roman för ungdomar. Super grönt, som Nova själv skulle ha uttryckt det."

BONUS: Du kan även ladda ned en PDF med karaktärerna till boken som du kan färglägga själv!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Ingrid Remvall