Inga kelgrisar, inga styvbarn (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (269.5 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Anna Maria Käll
Utgivningsdatum
2016-09-14
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789175236322
Inga kelgrisar, inga styvbarn (ljudbok)

Inga kelgrisar, inga styvbarn (ljudbok)

(1 röst)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2016-09-14
149
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android

Finns i Bokus Play - från 79 kr/månad

Provlyssna på alla böcker · 14 dagars fri lyssning

Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Ett typiskt hyreshus. En trappuppgång med fyra lägenheter. På utsidan liknar det gula tegelstenshuset en folkhemsidyll, men innanför väggarna lurar ondskan.
Astrid har alltid vetat att det var något fel på hennes son. Ingen trodde henne. De sade att hon var en dålig mor. Att det var henne det var fel på. Men ingen visste det som Astrid visste. För de hemliga gästerna som plötsligt börjar dyka upp kan hon berätta sanningen om vad som hände Caroline och de andra. Någon gör inbrott i Annas lägenhet. Ingen tror henne. De säger att hon inbillar sig. Anna har ju alltid varit annorlunda. Speciell, som Kristoffer sade. En enda person tar henne på allvar.
Långsamt förs läsaren djupare in i husets hjärta där skuld, vrede och galenskap brottas med hopp och naivitet, och där alla inblandades tillvaro redan står på ända. Samtidigt sänker sig en stank av förruttnelse över byggnaden. En stank av ruttnande lik.

Utsedd till en av årets bästa deckare av Dagens Nyheter och Kvällsposten 2014!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Cia Sigesgård

  • Nio månader

    Cia Sigesgård

    Emma och Daniel kämpar med hormonbehandlingar och pliktsex för att göra ett kärleksbarn. När graviditetstestet äntligen är positivt blir lyckan fullständig. Nästan. Cia Sigesgårds novell bjuder på myspys och tomtebolycka som snart övergår i en mar...

  • Hotellet

    Cia Sigesgård

    På det övergivna skidhotellet cyklar en sexårig pojke runt på den röda heltäckningsmattan. Barrträden utanför kallar på honom, från receptionen ropar pappa namnet i panik. Mamma skriker. Pojken måste gömma sig. Men var? Och varför? Flirtande med å...

Bloggat om Inga kelgrisar, inga styvbarn