Valet (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (300.8 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Hannah Schmitz
Utgivningsdatum
2016-12-15
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789175236421
Valet (ljudbok)

Valet (ljudbok)

Ljudbok (MP3), Svenska, 2016-12-15

Styckköp

159

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Passionerade nätter. Hemliga möten. Hett sex med älskaren. Men också ångest för att bli upptäckt och ett ständigt gnagande samvete gentemot maken och barnen.

Sara står inför ett vägskäl där hon måste välja; passionen eller tryggheten? Sara har ett bra liv tillsammans med sin man och sina barn. Som ekonomiskt oberoende borde hon njuta av livet. Istället kryper rastlösheten i henne och hon längtar hela tiden bort. Till den hemlige älskaren. Mannen hon känt länge och aldrig kunnat släppa.

Hon slits mellan passionen och det dåliga samvetet som alltid gnager. Rädsla för att bli upptäckt, smusslandet. Känslan av att vara en riktigt dålig människa. Hon kommer till en punkt när hon inser att hon måste göra ett val. Så hon väljer. Tre gånger. Tre olika slut. Händelserna vävs samman på ett sätt hon inte kunde tänka sig och får ödesdigra konsekvenser.

Valet är en välskriven erotisk roman i stil med Sliding Doors. En unik historia med tre olika slut, som handlar om att de val vi gör i livet får konsekvenser. Och att gräset inte alltid är grönare på andra sidan.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Elisabeth Akteus Rex