Se upp med vad du önskar (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (216.2 MB)
Språk
Svenska
Serie
De fyras gäng (del 2)
Inläsare
Katarina Lundgren-Hugg
Utgivningsdatum
2017-04-26
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789175236889

Se upp med vad du önskar Ljudbok

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2017-04-26

Styckköp

169

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Vänskap som utmanar, inspirerar och ger mod. Eva Swedenmark har gjort succé med sin roman om fyra kvinnor 60+ som vägrar se livet sippra bort i tristess. De utmanar varandra att ta fatt i sina drömmar och leva livet. Det leder till omvälvande äventyr i denna skröna med allvarlig underton om rätt och möjlighet att ta för sig av livet och fortsätta förverkliga sina drömmar oavsett ålder. Om betydelsen av nära vänner. Lena Tallberg i M-magasin kallar boken en vän-lit.

Nu kommer de fyras gäng tillbaka i en ny roman Se upp med vad du önskar. Hur gick det när drömmarna förverkligades? Fortsätter de utmana livet och varandra? Eller visade sig drömmen vara annorlunda i verkligheten? De fyras gäng fortsätter att tillsammans i nära vänskap skapa en livsbejakande tillvaro där allt är möjligt. En roman om vänskap som utmanar.

Författaren är en rutinerad skribent som vet hur en sorglös berättelse ska fånga läsaren, skriver BTJs recensent Gunilla Bergdahl och talar också om: ... den lågmälda humor som på sina ställen ger sig till känna och mejslar ut fyra livserfarna kvinnor, vars självdistans och livslust gör det lätt att i kärlek och besvikelse skratta med dem, istället för åt dem.
- BTJ
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Se upp med vad du önskar. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 3 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 15 juni 2017

    Den här boken är en fristående fortsättning på boken Om ni inte börjar leva gör jag slut, och jag länkar här till min recension av den.

    En rätt så tunn bok är det här, på lite drygt tvåhundra sidor. Mycket lättsam och lättläst. Och jag tror att man kan läsa den helt fristående med behållning, även om jag väl alltid tycker att man ska läsa bokserier från början och i rätt ordning.

    Boken är enkel, smårolig, och underhållande, och handlar om fyra kvinnor i sextioårsåldern. Oc... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Eva Swedenmark