Från depp till pepp! (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (111.5 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Katarina Lundgren-Hugg
Utgivningsdatum
2016-11-11
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789175236926
Från depp till pepp! (ljudbok)

Från depp till pepp! (ljudbok)

Ljudbok (MP3), Svenska, 2016-11-11
149
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android

Finns i Bokus Play - från 79 kr/månad

Provlyssna på alla böcker · 14 dagars fri lyssning

Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Många drabbas i dag av återkommande perioder av nedstämdhet och depression och över en halv miljon svenskar använder antidepressiva mediciner. Men det finns mycket man kan göra själv för att må bättre framför allt när det gäller kosten, motionen och sömnen.

I Från depp till pepp! visar KBT-psykologen Helena Kubicek Boye på hur felaktiga vanor kan leda in i en depression medan rätt vanor kan hjälpa till att hålla nedstämdheten borta. Vi får ta del av enkla och handfasta råd och här presenterar hon lättillgängliga program som hjälper dig att förändra dina kost, motion- och sömnvanor som ett steg på vägen mot ett liv utan nedstämdhet och depression.

"Egenvård är den mest effektiva formen av vård och i denna suveräna livshandbok får vi ta del av en rad kloka och handfasta råd för goda livsstilsvanor. Bara genom små förändringar med förbättrade vardagsvanor kan man själv göra stor skillnad och vända en nedåtspiral till ett välmående på alla plan. Det viktiga är att börja: för har du väl kommit igång har du gjort hälften. Denna bok ger dig insikter, inspiration och kraft att komma igång så låt den bli till din positiva hälsocoach!"

Sanna Ehdin, PhD, immunolog och författare till flera hälso-, mat- och livsstilsböcker.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Från depp till pepp!