Prästens lilla flicka (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (247.6 MB)
Språk
Svenska
Serie
Höga Kusten-serien (del 1)
Inläsare
Katarina Ewerlöf
Utgivningsdatum
2016-12-21
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789175237060
Prästens lilla flicka (ljudbok)

Prästens lilla flicka (ljudbok)

(8 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok (MP3), Svenska, 2016-12-21
159
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android

Finns i Bokus Play - från 79 kr/månad

Provlyssna på alla böcker · 14 dagars fri lyssning

Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
16-åriga Josefin kommer aldrig hem efter sin sånglektion. En skallgång med frivilliga söker efter den kände Modotränarens dotter. Situationen försvåras ytterligare av den snöstorm som lamslår Höga Kusten.
Fallet med den försvunna flickan sätter polisstyrkan i Örnsköldsvik på prov. Den oerfarna polisaspiranten Kajsa Nordin inser att ju djupare hon gräver i fallet, desto fler hemligheter verkar det finnas kvar att upptäcka.
Samtidigt dras den kända konstnären Zeta på Mariatorget i Stockholm in i dramat när en ung, utlandsfödd man ringer på hos henne. Mannen är på flykt, men från vad? För excentriska Zeta, just hemkommen från New York i ett desperat försök att rädda sin dalande stjärna, behövs verkligen inga fler problem.
Vad har hänt Josefin och vad döljer Prästens lilla flicka?

Debutanten Susan Casserfelt har skrivit en psykologisk spänningsroman som i svindlande fart för läsaren mellan Höga Kusten, New York och Stockholm. Ett antal böcker är planerade kring det omaka paret Kajsa och den excentriska jetsettaren Zeta.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Prästens lilla flicka. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Medryckande bok
  Jacob Laurin , 1 september 2018

  Bästa boken på länge, visst det är många ohyggliga saker som kommer fram o författarens förmåga att skriva så man lever sig in i offrens situation är nervkittlande.

 2. Inget fel på...
  Francois Göhle, 14 maj 2018

  ...själva boken, men vissa korta avsnitt var lite väl "ruggiga". Dock rekommenderar jag boken, som i mitt tycke var helt - i detta fall - hörbar. Mystik och spänning i en härlig mix.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Susan Casserfelt

 • I betraktarens öga

  Susan Casserfelt

  En död kvinna hittas vid Örnsköldsvik konsthall och den pensionerade kriminalinspektören Christian Modig rings in mitt under surströmmingspremiären. Märkliga sammanträffanden tyder på att den döda kvinnan har kopplingar till den världskända konstn...

 • Den tatuerade cirkeln

  Susan Casserfelt

  En ung man skjuts ihjäl i Gamla stan. De märkliga omständigheterna gäckar polisinspektör Kajsa Nordin. Tillsammans med pensionerade kriminalkommissarie Modig från Örnsköldsvik gräver hon i fallet.Spåren leder till den världskända konstnären Zetas ...

Bloggat om Prästens lilla flicka