Prästens lilla flicka (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (326.3 MB)
Språk
Svenska
Serie
Höga Kusten-serien (del 1)
Inläsare
Katarina Ewerlöf
Utgivningsdatum
2016-12-21
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789175237060
Prästens lilla flicka (ljudbok)

Prästens lilla flicka Ljudbok

(18 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2016-12-21

Styckköp

179

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
16-åriga Josefin kommer aldrig hem efter sin sånglektion. En skallgång med frivilliga söker efter den kände Modotränarens dotter. Situationen försvåras ytterligare av den snöstorm som lamslår Höga Kusten.
Fallet med den försvunna flickan sätter polisstyrkan i Örnsköldsvik på prov. Den oerfarna polisaspiranten Kajsa Nordin inser att ju djupare hon gräver i fallet, desto fler hemligheter verkar det finnas kvar att upptäcka.
Samtidigt dras den kända konstnären Zeta på Mariatorget i Stockholm in i dramat när en ung, utlandsfödd man ringer på hos henne. Mannen är på flykt, men från vad? För excentriska Zeta, just hemkommen från New York i ett desperat försök att rädda sin dalande stjärna, behövs verkligen inga fler problem.
Vad har hänt Josefin och vad döljer Prästens lilla flicka?

Debutanten Susan Casserfelt har skrivit en psykologisk spänningsroman som i svindlande fart för läsaren mellan Höga Kusten, New York och Stockholm. Ett antal böcker är planerade kring det omaka paret Kajsa och den excentriska jetsettaren Zeta.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Prästens lilla flicka. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Medryckande bok
    -, 1 september 2018

    Bästa boken på länge, visst det är många ohyggliga saker som kommer fram o författarens förmåga att skriva så man lever sig in i offrens situation är nervkittlande.

  2. Inget fel på...
    Francois Göhle, 14 maj 2018

    ...själva boken, men vissa korta avsnitt var lite väl "ruggiga". Dock rekommenderar jag boken, som i mitt tycke var helt - i detta fall - hörbar. Mystik och spänning i en härlig mix.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Susan Casserfelt