Den tatuerade cirkeln (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (320.4 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Katarina Ewerlöf
Utgivningsdatum
2017-02-24
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789175237084

Den tatuerade cirkeln

Ljudbok, Svenska, 2017-02-24
172 kr
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
En ung man skjuts ihjäl i Gamla stan. De märkliga omständigheterna gäckar polisinspektör Kajsa Nordin. Tillsammans med pensionerade kriminalkommissarie Modig från Örnsköldsvik gräver hon i fallet.Spåren leder till den världskända konstnären Zetas ateljé på Södermalm. En tatuerad cirkel på kvinnans handled gör att Kajsa dras in i en härva av lögner, hemliga sällskap och riskabla äventyr.När den omaka trion landar i Västernorrland får Kajsa svårt att avgöra om Zeta verkligen hjälper dem att lösa mordet eller agerar efter en egen agenda. Och vad är det som pågår i huset som de spanar på - egentligen?

En psykologisk spänningsroman av Susan Casserfelt. I högt tempo fortsätter den fristående berättelsen från Prästens lilla flicka - Den tatuerade cirkeln är den andra boken i Höga Kusten-serien.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Susan Casserfelt

  • Prästens lilla flicka

    Susan Casserfelt

    16-åriga Josefin kommer aldrig hem efter sin sånglektion. En skallgång med frivilliga söker efter den kände Modotränarens dotter. Situationen försvåras ytterligare av den snöstorm som lamslår Höga Kusten. Fallet med den försvunna flickan sätter po...

Bloggat om Den tatuerade cirkeln