Även tystnaden talar (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (172.1 MB)
Språk
Svenska
Serie
Helikopterrånet (del 2)
Inläsare
Martin Halland
Utgivningsdatum
2016-12-23
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789175237299
Även tystnaden talar (ljudbok)

Även tystnaden talar Ljudbok

(1 röst)
Ljudbok,  Svenska, 2016-12-23

Styckköp

191

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Återvändandet till Stockholm blev inte som han tänkt sig. Kriminalinspektör Niklas Öhlund behövde få glömma och förlåta men hustruns bilolycka i London lämnade honom ingen ro. Broderns lägenhet i Stockholm gav en chans till skydd från omvärlden. Nu skulle han kunna koncentrera sig igen och fixa den strandsatta utredningen. Det var i alla fall så han hade tänkt sig det hela.
Han borde gjort som deras far. Efter den dramatiska jakten på helikopterrånarna hade den gamle kommissarien dragit till varmare länder. Stockholm erbjuder vare sig trygghet eller säkerhet. Alltmedan han kommer längre in i sitt arbete går det långsamt upp för honom att inte bara han själv befinner sig i fara - nu står många andra människors liv på spel och det hänger än en gång på en Öhlund hur framtiden ska te sig.

Samuel Brissman är en svensk entreprenör och författare. Han debuterade med Helikopterrånet - Inifrån och fortsätter här historien om kriminalinspektörerna Öhlund.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Samuel Brissman

  • Helikopterrånet - inifrån

    Samuel Brissman

    Klockan 5.18 morgonen den 23 september 2009 landar en helikopter på G4S tak i strax utanför Stockholm. Beväpnade och maskerade tar sig rånarna in i värdedepån med hjälp av slägga och sprängmedel. På bara 31 minuter tömmer de värdedepån på över 39 ...