Den nya kvinnan : harmoni, din relation med dig själv (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (59.3 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Karin Isberg
Utgivningsdatum
2017-07-21
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789175237701
Den nya kvinnan : harmoni, din relation med dig själv (ljudbok)

Den nya kvinnan : harmoni, din relation med dig själv (ljudbok)

Ljudbok (MP3), Svenska, 2017-07-21
179
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android

Finns i Bokus Play - från 79 kr/månad

Provlyssna på alla böcker · 14 dagars fri lyssning

Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Kvinnor är idag starka och självständiga. Efter frigörelsen har vi på kort tid visat att vi är minst lika kompetenta som män; vi leder både oss själva, familjer, länder och företag.Kulturen som vi lever i uppmuntrar kvinnor att å ena sidan vara målmedvetna och ambitiösa. Å andra sidan förväntas vi leva upp till ytliga skönhetsideal där kvinnor ständigt leende, passiva utställningsföremål.Någonting skaver. Hur mycket vi än åstadkommer och hur vackra vi än gör oss, känner vi oss aldrig tillräckliga. Ska livet inte vara mer än så här? Jo, det är klart att det ska.

Den här boken handlar om kvinnlighet och vad det egentligen innebär att vara kvinna. Det handlar om att du upptäcker nya sidor hos dig själv och finner mer harmoni i ditt liv.Livet är inte en att-göra-lista som du stressar för att pricka av. Livet är ett mysterium som du kan välja att slappna av i och njuta av.Den nya kvinnan är en klok, inspirerande och livsbejakande bok för alla kvinnor som vill utforska sig själva och sin feminina sida mera.

Karin Isberg är diplomerad livscoach, utbildad inom neurovetenskap och psykosyntesterapi. Hon bloggar om relationer och personlig utveckling på www.karinisberg.se samt är livscoach och svarar på läsarfrågor i tidningen MåBra.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Den nya kvinnan : harmoni, din relation m...