Lustjakt (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (293.5 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Viktoria Flodström
Utgivningsdatum
2017-03-22
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789175237770
Lustjakt (ljudbok)

Lustjakt Ljudbok

(1 röst)
Ljudbok,  Svenska, 2017-03-22

Styckköp

191

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Jessika Ströms dröm om lesbisk kärlek leder henne in i ett äventyr där hon utsätts för svåra prövningar. När en kvinna omkommer i en villabrand blir hon inblandad trots att polisens utredning tyder på att det handlar om ett tragiskt självmord. Men vissa omständigheter får polisinspektör Lennart Wennström att reagera, hade kvinnan kanske ändå blivit mördad?

Privat spaningsarbete leder spåren tillbaka till 38-åriga butiksbiträdet Jessika Ström. Har hon något med dödsfallet att göra? Var hon delaktig, ansvarig ... eller är hon kanske nästa offer? Och hur ska Lennart gå vidare när han frångått polisens policy? Det enda han vet med säkerhet är att Jessika Ström är spårlöst försvunnen. Jessika har blivit en bricka i ett spel där jakt på lust urartar i en ondskefull och farlig dominoeffekt.

Författarparet Annika och Vera, kända från "Samtidigt i Hofors" på SVT, har med sin debut Lustjakt skapat ett relationsdrama inbakat i en fartfylld, spännande deckare. Historien har sin bas i Dalarna och Gästriklands Hofors. Handlingens höga framåtrörelse är en bladvändande läsupplevelse som tar dig genom glädje, sorg, kärlek, sex, våld och fasa.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »