I betraktarens öga (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (330.3 MB)
Språk
Svenska
Serie
Höga Kusten-serien (del 2)
Inläsare
Katarina Ewerlöf
Utgivningsdatum
2018-04-23
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789175238029
I betraktarens öga (ljudbok)

I betraktarens öga Ljudbok

(10 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2018-04-23

Styckköp

169

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
En död kvinna hittas vid Örnsköldsvik konsthall och den pensionerade kriminalinspektören Christian Modig rings in mitt under surströmmingspremiären.

Märkliga sammanträffanden tyder på att den döda kvinnan har kopplingar till den världskända konstnären Zeta, mystiskt försvunnen sedan två år. Samtidigt förbereds en stor retrospektiv utställning av hennes verk på konsthallen, trots att den excentriska Zeta fortfarande saknas.
Istället för en snabb lösning på fallet verkar allt bara trassla till sig och Modig saknar sin forna kollega Kajsa Nordin, på solsemester i Spanien med sin flickvän Sam.
Så från ingenstans dyker Zeta upp i Florens, Italien, tillsammans med en ung älskare. Samtidigt får Modig ett samtal från en hysteriskt gråtande Sam, som berättar att Kajsa har hamnat i trubbel med den spanska ordningsmakten.

"I betraktarens öga" är en fartfylld tredje fristående del av Susan Casserfelt i Höga Kusten-serien om konstnären Zeta och poliserna Kajsa Nordin och Christian Modig.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av I betraktarens öga. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Zeta är obeskrivlig
    -, 4 september 2018

    Älskar denna karaktär, det hårda skalet och det sköra inre som kännetecknar henne.
    Storyn var riktigt bra, fängslande.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Susan Casserfelt