Sånger i skymningen (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (271.2 MB)
Språk
Svenska
Serie
Caminon (del 4)
Inläsare
Viktoria Flodström
Utgivningsdatum
2017-11-09
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789175238401
Sånger i skymningen (ljudbok)

Sånger i skymningen Ljudbok

(21 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok (MP3), Svenska, 2017-11-09

Styckköp

179

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Två år efter den livsförändrande pilgrimsvandringen till Santiago de Compostela har Emma lyckats bryta sig ur ekorrhjulet och lagt det mesta av sitt emellanåt destruktiva beteende bakom sig. När vi möter henne i Sånger i skymningen har hon just lämnat Fårö efter en sommars arbete på Solgården. Att driva ett pensionat var långt jobbigare än hon väntat sig och hon bestämmer sig för att återigen pilgrimsvandra i Spanien, dels för att få en smula lugn och ro, men även för att få rätsida på tankarna kring Olle, den tjugo år äldre läkaren hon är kär i. De har spenderat sommaren ihop, men undvikit det viktigaste samtalsämnet av alla frågan om barn.

Pilgrimsvandringen blir inte alls som Emma föreställt sig och en dag får hon ett oväntat samtal hemifrån. Hennes mamma har fått en stroke och ligger på sjukhus med svåra men. Emma lämnar motvilligt Spanien med huvudet fyllt av frågor. Får man vara arg på en svårt sjuk förälder? Kommer mamman att dö? Kommer hon att sörja eller bli lättad i så fall? Deras relation har varit allt annat än enkel och de har inte setts på närmare två år. Inte minst undrar hon hur det ska bli med Olle ska de lyckas hitta en framkomlig väg i barnfrågan, eller har de nått vägs ände?

Sånger i skymningen är den fjärde fristående delen om den unga storstadskvinnan Emma och hennes sökande efter kärlek, lycka och meningen med livet. Det är en bok om sorg, skuld, förlåtelse och revidering av minnen, men även om barnlängtan, att våga ge sig hän och att vara sårbar. Boken är inspirerad av Camilla Davidssons erfarenheter hur det är att förlora en förälder som man har en komplex relation till och svårigheterna i att bilda familj med någon som redan har barn.
I serien om Emma (Caminon) finns sedan tidgare Under Vintergatans alla stjärnor, Pensionatet vid världens ände och Änglarna dansar i gryningen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Sånger i skymningen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Så fin och rörande
    Elin, 2 april 2019

    Rekommenderas starkt!

  2. Myspys för sommarens hängmatta
    Mia, 3 augusti 2018

    Mysig, underhållande bok med fantastiska karaktärer. Har på kort tid läst hela alla i serien och älskar dem. Rekommenderas varmt.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Camilla Davidsson