Doften av falska påvar och nybakade wienerbröd (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (250.4 MB)
Språk
Svenska
Serie
Familjen Ohlsson (del 1)
Inläsare
Mattias Linderoth
Utgivningsdatum
2017-10-30
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789175238418
Doften av falska påvar och nybakade wienerbröd (ljudbok)

Doften av falska påvar och nybakade wienerbröd Ljudbok

(5 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2017-10-30

Styckköp

179

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Jan L Ohlsson trivs allra bäst när han dricker kaffe, äter wienerbröd och läser konstböcker i Galleriet i Linköping, utan att bli störd av nyfikna kunder. Men tre screentryck av påven Paul VI, signerade Andy Warhol, som antas vara falska kommer snart att ändra på det. Med hjälp av sitt extraordinära luktsinne, inser Jan L Ohlsson snart att de är äkta. Och ovärderliga. Han bestämmer sig för att skydda dem från omvärlden och vakta dem, till varje pris.

I New York befinner sig den som anser sig vara påvarnas rättmätiga ägare, Peter Prestel, som efter att ha sökt efter dem i hela sitt liv nu beger sig till Sverige för att få tillbaka dem.Dessutom är det inom kort dags för den kommande vernissagen. Och var har chefen nu blivit av?

Det mesta är nog ändå under kontroll, tycker Jan L Ohlsson, om inte det inte vore för vernissagen då förstås... Han inser motvilligt att han nog måste ta hjälp av sin minst sagt brokiga familj.

Lena Nordenjacks debutbok är en riktig feelgood-roman som bjuder på extra allt. Ett strålande roligt läsäventyr och en riktig bladvändare!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Doften av falska påvar och nybakade wienerbröd. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Det här är en bok jag berättar om för alla
  Kim M. Kimselius, 7 november 2020

  En osannolik, helt galen historia som inte går obemärkt förbi någon läsare. Det här är en bok som griper tag och inte släpper taget ens när boken är slut.

  Hade precis läst klart den när det var dags för årets sista skrivarkurs på Färgargården. Jag berättade om boken och sa till skrivkursdeltagarna att läsa den, inte bara för den osannolika handlingen, utan mest för de fantastiska, ovanliga karaktärerna författaren har lyckats skapa.

  Det här är en bok jag berättar om för alla... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Lena Nordenjack

 • Katastrofen med Kama Sutra ? eller hur man blåser en bedragare

  Lena Nordenjack

  Jan L Ohlsson - mannen med tre föräldrar, tre bröstvårtor och bestämda vanor - arbetar fortfarande på Galleriet men är tillfälligt distraherad av sin nya kärlek Carrie. Jan vet inte hur han ska hantera alla nya känslor och rådfrågar därför båda si...

 • Katastrofen med Kama sutra : eller hur man blåser en bedragare

  Lena Nordenjack

  Jan L Ohlsson - mannen med tre föräldrar, tre bröstvårtor och mycket bestämda vanor - arbetar fortfarande på Galleriet, men är tillfälligt distraherad av sin nyuppkomna kärlek till Carrie. Jan vet inte hur han ska hantera alla ovana känslor och be...