Ett mörkt förflutet (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (150.5 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Åsa Widéen
Utgivningsdatum
2018-02-09
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789175238456
Ett mörkt förflutet (ljudbok)

Ett mörkt förflutet (ljudbok)

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2018-02-09
179
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android

Finns i Bokus Play - från 89 kr/månad

Provlyssna på alla böcker · 14 dagars fri lyssning

Pojken kröp ihop framför henne och strök det mörka håret. Tårarna rann längs kinderna och landade på hennes rosa blus och blandade sig med snön som bildade ett täcke över henne. Var kom hon ifrån? Tanken skulle säkert förfölja honom under resten av livet, men just nu var allt han kunde tänka på att han aldrig skulle få tillbringa sin framtid med flickan som han älskade.

Den 10 november 1997 hamnar en flicka mitt i skottlossningen mellan två rivaliserande mc-gäng och får betala ett högt pris när hon skyddar sin stora kärlek. Femton år senare faller ett barn offer för ett brutalt mordförsök och polisinspektör Johan Waltz kopplas in. Trots avsaknaden av bevis leder spåren snart till mc-gänget som var inblandad i skottlossningen 1997. Isabell Sahlin är en stark och självständig kvinna med en hård yta. Ingen vet vilka mörka hemligheter som döljer sig under ytan eller vilket liv hon är på flykt ifrån.

Isabell och Johans vägar möts då hon kopplas in som psykolog i fallet som han utreder. Detta leder henne mot en oundviklig konfrontation med det förflutna. Men denna gång kan hon inte fly från sina demoner utan tvingas slåss för sin överlevnad.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Ett mörkt förflutet. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. En stark kvinnlig karaktär
    Isabell , 22 juni 2018

    En bra spänningsroman med mycket vändningar och en ständig känsla av att inte veta vem karaktärerna verkligen var. Korrupta och obehagliga helt enkelt. Samtidigt som kvinnan är otroligt stark så bär hon på en stor sorg och ett trasigt hjärta.

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Ett mörkt förflutet