Sängkammartjuven (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (167.4 MB)
Språk
Svenska
Serie
Om Suss (del 3)
Inläsare
Åsa Widéen
Utgivningsdatum
2017-11-17
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789175238586
Sängkammartjuven (ljudbok)

Sängkammartjuven (ljudbok)

(3 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok (MP3), Svenska, 2017-11-17

Styckköp

159

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Först kom En spricka i kristallen, sedan Stäpplöperskan, båda lika hyllade. Nu kommer den tredje fristående delen om Suss liv, en kvinna som fortfarande är lika sammansatt, lika stark och sårbar som i de båda första böckerna men som har lärt sig att hon kan resa sig och sätta hårt mot hårt när det gäller.

Det finns de som tror att de kan lura vem som helst. På grund av den starka övertygelsen lyckas de också ofta, och de intalar sig att om människor låter sig förledas och förföras är de inte värda något bättre. De slår blå dunster i folks ögon, de ljuger, bedrar och stjäl från dem som de säger sig älska.
Men så kommer någon i deras väg som de inte har räknat med, någon som är starkare än de tror, någon som vänder på rollerna.

Huvudpersonen Suss har levt som singel sedan hennes äktenskap med Marcus slutade i skilsmässa och nu saknar hon en man. En nära förtrogen att älska, samtala och dela allt med istället för de lösa förbindelser som krogsvängarna erbjuder och som börjat äckla henne mer och mer.

Att gå hem om morgonen från en främlings rum, bakfull, använd och ännu mer ensam. Hon söker en mjuk famn och en vän för livet, vilka djävla pretentioner.

Suss lever tillsammans med sina halvvuxna barn och sina hundar i sitt hem i Vasastan i Stockholm och hon tillbringar även långa perioder i Grekland. Hon umgås med sina nära väninnor, relationen till systrarna är fortfarande sval efter mammans död, men hon har god kontakt med sin pappa, den folkkäre industrimagnaten som vägrar erkänna att han
blivit gammal.

Så dyker Patrik upp i hennes liv. Han är svaret på allt hon önskat sig. Han är etablerad poet, fri, attraktiv, han förstår att uppskatta hennes texter, han är självsäker och han vill ingenting hellre än att ha just henne. Väldigt snart blir han mittpunkten i hennes liv och de tillbringar all sin tid tillsammans. De älskar, skrattar, reser, skriver, läser varandras texter, diskuterar och njuter av livet. Tills en dag då allt ställs på ända.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Sängkammartjuven. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Mest skvallervärde
    -, 6 januari 2021

    Dålig inläsning och torftigt språk. Väldigt utlämnande. Modigt eller dumt?

  2. Tråkig berättarröst
    Elin, 19 augusti 2020

    Orkar ibte lyssna vidare efter 15 minuter. Finns inget flöde i texten. Känns som boken är skriven i punktform.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Cecilia Gyllenhammar