Nittio minuter (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (447.6 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Malin Molin
Utgivningsdatum
2017-12-26
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789175238838

Nittio minuter Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2017-12-26

Styckköp

169
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Lustfylld debut från Los Angeles filmvärld!

Svenska Nina har precis avslutat sina studier och återvänt till Los Angeles med drömmen om att arbeta på det berömda Visconti Hotel i Beverly Hills, bara för att upptäcka att hennes pojkvän sedan flera år gjort upp egna planer medan hon var borta. Planer som inte alls passar ihop med hennes.
Efter att ha förlorat sin chans till drömjobbet ser hon ingen annan utväg än att ta det hett eftertraktade jobbet som assistent åt en av Hollywoods mest populära skådespelare, Jake Wakefield. Jake står på toppen av sin karriär och har till synes allt en människa kan önska sig. Allt han behöver är någon som ser till att hans liv förlöper så smidigt som möjligt. Någon att lita på.
Krocken är oundviklig när den praktiska, jordnära Nina kastas rakt in i den galna, glittrande värld som är Jakes vardag. Men med tiden visar det sig att Jake är mer än bara en charmig yta och en speciell relation börjar växa fram mellan dem. Kanske kan jobbet som hans assistent innebära en biljett till allt det där hon drömt om?

Nittio minuter är en varm romantisk komedi om hur drömmar vävs i Hollywood. Det är en berättelse om kärlek och att hitta sin plats i livet. Katarina Persson skildrar med stor inlevelse människorna som lever i filmens förtrollade värld. Nittio minuter är en debut med berättarglädje, humor och stor träffsäkerhet för kärlekens språk.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Katarina Persson

  • Nästan som du

    Katarina Persson

    Martina lever ett tryggt liv och har lämnat sitt förflutna bakom sig. Ett förflutet som hon knappast är stolt över och som krossade en persons liv. En dag får hon ett brev där personen hotar med att avslöja allt om Martina och samtidigt ödelägga h...

  • Inspärrad

    Katarina Persson

    En man vaknar upp fastspänd vid en hård brits i ett mörkt rum, utan att ha en aning om hur han hamnade där. Men han kämpar för att minnas, för någonstans inne i medvetandets vindlande gångar finns en känsla av att saker håller på att gå fruktansvä...