Den tatuerade cirkeln (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Höga kusten-serien (del 2)
Utgivningsdatum
2017-12-24
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789175238913
Den tatuerade cirkeln (e-bok)

Den tatuerade cirkeln E-bok

(4 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2017-12-24

Styckköp

39

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
#1 på Storytels topplista!

»En rafflande historia som också har utrymme för kärlek, värme, eftertanke och humor.« Boktipset

»Spännande, gripande och fartfyllt!« Jennies Boklista

En ung man skjuts ihjäl i Gamla stan. De märkliga omständigheterna gäckar polisinspektör Kajsa Nordin som börjar gräva i fallet tillsammans med den pensionerade kriminalkommissarien Christian Modig från Örnsköldsvik. Spåren leder dem vidare uppåt i landet, till en nyöppnad plastikklinik i Västernorrland. Men vad pågår egentligen i den gula villan i det natursköna landskapet kring Höga kusten-bron?
Allt börjar med att Kajsa, under ett romantiskt restaurangbesök, hör två skott, rusar ut och hittar en svårt skottskadad ung man. Hon påbörjar livräddande insatser, men blir bryskt bortmotad av tre svartklädda män som hon antar vara hemliga poliser. Men snart riktas misstankarna i stället mot henne och hon tvingas ta saken i egna händer.
Detta leder till att hon än en gång kommer i kontakt med Zeta, och via kändiskonstnären ett dolt sällskap med en synnerligen ljusskygg verksamhet. Bland annat med kopplingar till en privat klinik vid foten av Höga kusten-bron.

SUSAN CASSERFELT beskriver själv sina böcker som »Åsa Larsson möter Bruce Willis i Die Hard, men en kvinnlig Bruce Willis. Psykologiska spänningsromaner med mycket action.« Hennes två första deckare har gjort jättesuccé på Storytel, med första- respektive fjärdeplacering på deras topplista. Susan skriver just nu på tredje delen i Höga kusten-serien. Den tatuerade cirkeln är den andra fristående boken i serien.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Den tatuerade cirkeln. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Etter min mening, ikke så bra
    Buster, 6 januari 2019

    Boken var langtekkelig. Brukte mange sider på uvesentligheter, som etter min mening gjorde det tråkig å lese. Boken kunne med letthet vært halvert for å få med driv i utviklingen av fortellingen. Boken var også til dels ulogisk, også sett i sammenheng med at minst en karakter i boken ikke var troverdig. Samtidig blir det litt dumt når samme forklaring - ordrett- blir gitt to ganger, i løpet av noen sider, for" å forklare" det som for leseren oppleves som ulogisk. Gjort og godt litt slitsomt å lese boka. Ingen"ryssare "med andre ord.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Susan Casserfelt