Indesign CC Grunder
Fler böcker inom
Format
Spiral
Språk
Svenska
Serie
På rätt kurs
Antal sidor
174
Utgivningsdatum
2014-01-29
Upplaga
1
Förlag
Docendo
Dimensioner
240 x 172 x 15 mm
Vikt
368 g
SAB
Pubdz Indesign
ISBN
9789175310398
Indesign CC Grunder

Indesign CC Grunder

(1 röst)
Spiral Svenska, 2014-01-29
515
Skickas inom 2-5 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
InDesign är ett flexibelt layoutprogram som underlättar för dig i arbetet med att skapa informationsmaterial för både tryck och olika typer av skärmar. Boken tar upp grunderna i programmet, till exempel om arbetsytan, färginställningar, texthantering och verktyg. Du får även kunskap om hur bilder monteras, figursättning av objekt i text, val och hantering av olika sidstorlekar, alternativa layouter, hur du skapar fler-sidiga dokument, länkhantering, spaltindelning, samt vad du ska tänka på vid utskrift.

I InDesign finns det flera olika effekter som kan användas på text och bild och i boken lär du dig bland annat om skuggor, ludd och övertoning. Ett helt kapitel ägnas åt konsten att hantera banor med hjälp av ritstiftet, som används för att forma mer eller mindre komplicerade banor. Du får också inblick i Adobe Bridge, ett alternativ till operativ-systemets filhanterare, samt kunskaper i typografi. Du lär dig även hur du med hjälp av QR-kod kan bifoga information. Boken kan användas för både pc och Mac.

I boken varvas teoridelar med steg för steg-beskrivningar som är lätta att följa. I tillämpningsuppgifterna får du arbeta självständigt och pröva dina nyvunna kunskaper. Övningsfilerna till boken laddar du ner utan kostnad från vår webbplats docendo.se.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Indesign CC Grunder
  2. +
  3. Illustrator CC Grunder

De som köpt den här boken har ofta också köpt Illustrator CC Grunder av Iréne Friberg (spiral).

Köp båda 2 för 1084 kr

Kundrecensioner

Bloggat om Indesign CC Grunder