Photoshop CC Fördjupning
Fler böcker inom
Format
Spiral
Språk
Svenska
Serie
På rätt kurs
Antal sidor
176
Utgivningsdatum
2014-10-13
Förlag
Docendo
Dimensioner
245 x 170 x 15 mm
Vikt
344 g
SAB
Pubdz Photoshop
ISBN
9789175310671
Photoshop CC Fördjupning

Photoshop CC Fördjupning

(2 röster)
Spiral Svenska, 2014-10-13
617
Skickas inom 2-5 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Photoshop CC är ett avancerat bildredigeringsprogram som ger dig möjligheter att bearbeta och förbättra dina digitala bilder på de mest varierande sätt. I den här fördjupningsboken bygger du vidare på de kunskaper du fått i grundboken. Du kommer lära dig mer om retuscheringar, bildjusteringar, specialeffekter och att hantera lagermasker.

I Photoshop CC finns en mängd olika filter och vi ska titta närmare på några av de mest användbara. I boken beskrivs hur du förutom att använda programmets inbyggda makron för att effektivisera din bildbehandling även kan lära dig att skapa egna. Vi tittar också på hur du skapar egna panoramabilder och rättar till vidvinkelbilder som innehåller förvrängningar. När du gått igenom materialet har du goda kunskaper om programmet och dess möjligheter. Boken kan användas för både pc och Mac.

I boken varvas teoridelar med steg för steg-beskrivningar som är lätta att följa. I tillämpningsuppgifterna får du arbeta självständigt och pröva dina nyvunna kunskaper. Övningsfilerna till boken laddar du ner utan kostnad från vår webbplats docendo.se.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Photoshop CC Fördjupning
  2. +
  3. Photoshop CC Grunder

De som köpt den här boken har ofta också köpt Photoshop CC Grunder av Iréne Friberg, Eva Ansell (spiral).

Köp båda 2 för 1147 kr

Kundrecensioner

Bloggat om Photoshop CC Fördjupning