Photoshop Elements 13 Grunder
Fler böcker inom
Format
Spiral
Språk
Svenska
Serie
På rätt kurs
Antal sidor
158
Utgivningsdatum
2015-03-05
Förlag
Docendo
Dimensioner
240 x 170 x 15 mm
Vikt
298 g
SAB
Pubdz Photoshop
ISBN
9789175310725
Photoshop Elements 13 Grunder

Photoshop Elements 13 Grunder

(2 röster)
Spiral Svenska, 2015-03-05
503
Skickas inom 2-5 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Photoshop Elements 13 är ett lättarbetat program för bildredigering som hjälper dig att bearbeta och förbättra dina digitala bilder. Med programmet kan du få en överblick över fotografier och andra mediefiler. Du lär dig att hantera kataloger för att skapa en grundstruktur bland filerna och hur du med hjälp av album, taggar och olika vyer lättare kan hitta bland bilderna. I boken lär du dig också till exempel att justera färg, kontrast, nyanser och skärpa, använda filter och effekter. Programmet har många verktyg för att förbättra bilder på olika sätt, bland annat för att ta bort blixtreflektioner i ögon. Detta verktyg och många fler lär du dig att hantera.

Programmet ger dig flera bra alternativ för att skapa fina bildobjekt som fotoböcker och fotokollage, med eller utan text. Du lär dig även att skicka fotografier med e-post och att skapa album för att till exempel visa på internet. Boken kan användas för både pc och Mac.

I boken varvas teoridelar med steg för steg-beskrivningar som är lätta att följa. I tillämpningsuppgifterna får du arbeta självständigt och pröva dina nyvunna kunskaper. Övningsfilerna till boken laddar du ner utan kostnad från vår webbplats docendo.se.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Photoshop Elements 13 Grunder
  2. +
  3. Photoshop Elements 13 Fördjupning

De som köpt den här boken har ofta också köpt Photoshop Elements 13 Fördjupning av Iréne Friberg (spiral).

Köp båda 2 för 1072 kr

Kundrecensioner

Bloggat om Photoshop Elements 13 Grunder