Format
Spiral
Språk
Svenska
Serie
För alla
Antal sidor
176
Utgivningsdatum
2015-12-09
Upplaga
1
Förlag
Docendo
Dimensioner
240 x 170 x 10 mm
Vikt
337 g
SAB
Pubdz Windows
ISBN
9789175310756
Grundläggande IT för seniorer - Windows 10

Grundläggande IT för seniorer - Windows 10

(8 röster)  |  Läs 3 recensioner
Spiral Svenska, 2015-12-09
479
Skickas inom 2-5 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Det här är en bok för dig som behöver grundläggande kunskaper om hur du använder datorn och hur du surfar på internet. Vi börjar med att titta på Windows 10 som är grunden i datorn. Du kommer steg för steg att få lära dig hantera både skrivbordet och startmenyn med dess lättanvända appar. Vi visar hur du kan anpassa Windows och vad du ska tänka på vad gäller säkerheten på datorn. Du får sedan lära dig vad som behövs för att kunna surfa på internet och hur du gör för att söka efter information på webben. Vi tipsar dessutom om några användbara internettjänster som du kan ha stor nytta av i vardagen. I boken går vi även igenom hur du skickar e-post, hanterar mappar och filer samt hur du sparar och tittar på bilder i datorn. I Windows 10 är det lätt att hantera filer på OneDrive som är en webbaserad lagringstjänst. Via OneDrive har du även tillgång till Office Online. I boken kommer du att få lära dig att hantera filer på OneDrive och att skapa dokument i Word, arbetsböcker i Excel och presentationer i PowerPoint. Det enda som krävs för att använda OneDrive och Office Online är ett Microsoft-konto, vilket är helt gratis.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Grundläggande IT för seniorer - Windows 10
 2. +
 3. Windows 10 helt enkelt

De som köpt den här boken har ofta också köpt Windows 10 helt enkelt av Mark Edward Soper (häftad).

Köp båda 2 för 631 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Grundläggande IT för seniorer - Windows 10. Sätt ditt betyg »
 1. Grundläggande IT för seniorer
  Einar Benjaminsson, 30 oktober 2017

  Hejsan!
  Jag hade redan skaffat "Windows 10", när jag såg att det också fanns "Grundläggande IT för seniorer". Med tanke på att jag inte direkt är uppväxt med dessa hjälpmedel, så krävs det litet extra förklaringar, på en för mig, lämplig nivå. Pga ett handikapp, kan jag inte delta i tex en datakurs, utan är helt beroende av att idka självstudier. "Grundläggande IT för seniorer", tycker jag, berättar steg för steg hur man kan arbeta sig fram i de olika faserna, för att nå ett slutligt res... Läs hela recensionen

 2. Toppen
  Mebh.B (Skellefteå), 30 augusti 2016

  Lätt att följa och utföra det som står i boken.
  Boken är spiralbunden så det är lätt att bläddra och lägga fram den sida man vill läsa.
  Jag är nöjd.

 3. Mycket grundläggande IT för seniorer
  Bo Schubert, 22 januari 2016

  Windows 10 är en uppdatering för Windows 7 och 8 så användarna borde redan ha viss kännedom om Windows hantering, anslutning till nätverk, sociala medier o.s.v. För riktiga nybörjare är boken mycket bra.

Visa alla 3 recensioner

Bloggat om Grundläggande IT för seniorer - Windows 10