Våga vilja företag (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
56
Utgivningsdatum
2016-08-25
Upplaga
2
Förlag
Papertalk
Dimensioner
210 x 150 x 5 mm
Vikt
99 g
SAB
Qbaj
ISBN
9789175331454
Våga vilja företag (häftad)

Våga vilja företag

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2016-08-25
180
  • Skickas inom 3-6 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
En annorlunda bok om att starta företag. Boken handlar om det som ingen talar högt om. Hur hanterar du prisdiskussion med kund, hur roddar du ditt företag i lågkonjunktur. Går det att ha en annan värdegrund än pengafokus?

Att starta och driva företag i Sverige är inget för veklingar, det är en tuff och hård skola. Det räcker inte att tro på universum och önska att uppdrag ska falla ner från skyn.

Den här lilla skriften kan förhoppningsvis inspirera någon som står i startgroparna.

LENA TÖRNER - Grundare av utbildningsföretaget MacoMedia AB, affärsnätverken MATRONA och PATRONA. Lena fick utmärkelsen Småföretagarnas Favorit 2015, i både Solna och Sundbyberg. Lena fick också Sundbybergs stads Jämlikhetsstipendium 2015.

"Jag måste säga att din bok är var en frisk fläkt. Alla tunga anvisningar hur man kontaktar myndigheter, gör upp affärsplaner, budget osv har du skalat bort (det har andra redan skrivit om). Sedan närmar du dig de praktiska problemen rakt framifrån och utan omsvep, det uppskattar jag. Vad enkelt allt är om man gör rätt. Det är så jag vill sammanfatta din bok, den ger inspiration till att handla enkelt och rakt. Varje Nystartare i hela Sverige (varför inte Norden) skall ha din bok i utbildningspaketet." - Peter Carlsson, Splendido

Sagt om boken:

Lättläst om att starta eget Jan Nilsson, 12 oktober 2010 Jag har nyligen startat ett företag och var på jakt efter böcker om att starta eget. Av en tillfällighet fick jag tag på" Våga Vilja Företag". Liten till formatet, men med många kloka ord som hjälper en på vägen. Den är mycket lättläst och underhållande. Jag vill varmt rekommendera den till er som funderar på att starta eget.

Att utvecklas behöver inte vara invecklat Richard Erikson Företagare, 11 oktober 2010 Våga Vilja Företag är en enkel och lättläst bok om företagande. Att den är skriven av en företagare som med gott hjärta och ibland med glimten i ögat delar med sig av sina erfarenheter som företagare märks tydligt. Att boken är skriven med en vilja att hjälpa dig att företaga känns snabbt. Här kan nya så väl som erfarna företagare enkelt få sig tips och trix serverade med en och annan tankeställare. Boken innehåller trots sitt ringa format mycket matnyttigt och har en storhet i just att den inte är en tjockis.

Måste läsas Annika, 11 oktober 2010 Våga Vilja Företag levererar många tänkvärda tankar, klokheter och får en att skratta om vart annat. Att läsa den gav insikt och inspiration i mycket om hur det är att vara "sin egen" för och nackdelar. Men det bästa är att den är skriven med glimten i ögat. Jag tycker att de borde läsas av alla!
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Våga vilja företag
  2. +
  3. Rivstart

De som köpt den här boken har ofta också köpt Rivstart av Stefan Ekberg (kartonnage).

Köp båda 2 för 509 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Våga vilja företag. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. En härligt ärlig bok om småföretagande
    Sara, personlig tränare, 10 oktober 2017

    Jag har drivit enskild firma parallellt med anställning i 5 år och tycker att Törner på ett ärligt men uppmuntrande sätt beskriver hur det faktiskt är. Hon kommer med riktigt bra råd och idéer som känns verklighetsförankrade. Det här är boken en ska läsa när en klarat av det administrativa med att registrera sitt företag hos skatteverket osv och det är dags att faktiskt börja driva sitt företag. Hur ska jag tänka? Var ska jag lägga mitt fokus? Jag fick nya idéer och och ny pepp av att läsa oc... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner