Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Norrlandstrilogin (del 3)
Antal sidor
414
Utgivningsdatum
2014-04-08
Förlag
Damm Förlag
ISBN
9789175370170
Djävulens pentagram (e-bok)

Djävulens pentagram E-bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2014-04-08

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Journalisten Petra skickas på uppdrag norrut till sina gamla hemtrakter. Hon ska skriva en artikel om "synska Greta", en flicka som hjälpt polisen att hitta en försvunnen tonårskille. Men vid upptäckten var han bortom all hjälp. Mördad.

Nu har Gretas gloria hamnat på sned - hennes magiska krafter ifrågasätts och lokalbefolkningen har börjat förtala och trakassera Greta och hennes mamma Virona. Samtidigt börjar mystiska stjärnor dyka upp. Vissa ritade i blod. Det är som om helvetet brutit lös i Kirunatrakten. Bokstavligen.

Efterhand börjar Petra ana ett kusligt samband mellan allt djävulskt som händer och hennes egen trasiga uppväxt. Och hon kommer till den fasansfulla insikten att det inte bara är hennes egna, inre demoner som är i spel.

Djävulens pentagram är en uppvisning i inre och yttre skräck, garanterat gåshudsframkallande.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Björn B Jakobsson

  • Vid vägs ände

    Björn B Jakobsson

    Isad tillvaro Vistelsen i det ensliga huset skulle bli början på något nytt för dem båda. I stället blev det början på deras värsta mardröm. Under höstlovet beger sig Ivona och hennes femtonåriga styvdotter Polly till ett ensligt beläget hus i när...

  • De dödas ljus

    Björn B Jakobsson

    En väg in - ingen väg ut. Det är kärlek vid första ögonkastet! Regissören Sebastian bestämmer sig så snart han ser bilderna av den nedlagda fabriken i det inre av Norrland. Där och ingen annanstans ska han göra sin nya musikvideo med sångerskan Kl...