Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
337
Utgivningsdatum
2013-09-24
Förlag
Damm Förlag
ISBN
9789175370187

Happy Holiday E-bok

(1 röst)  |   Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2013-09-24

Styckköp

79
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
I skuggan av HIV
En decembermorgon sitter Maggan och Lena i hallen och tar farväl av sin döende hund Lukas. Sorgen är brutal och för Maggan innebär det också att bortträngda minnen och känslor väcks till liv.

Dagen därpå åker de till Thailand på en arbetsresa Lena redan tackat ja till. Flygresan, som börjar tråkigt för Maggans del, blir bättre allteftersom drinkarna rinner ner i hennes strupe. Omtöcknad slumrar hon in och vaknar inte förrän hennes vän Christian sätter sig bredvid henne. Det finns bara ett problem - Christian dog av hiv i början av 90-talet. Christians närvaro blir alltmer påtaglig under dagarna i Thailand och med hans hjälp orkar Maggan komma ihåg tiden då Sverige drabbades av hiv, då hon arbetade som volontär för Noaks Ark och konsekvenserna av detta. Hon vågar också ställa sig frågan: Vad hände med den son hon en gång i tiden var med och hjälpte till världen?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Happy Holiday. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Betyg: 4,5 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 15 april 2014

  Häromdagen så läste jag Bodil Sjöströms första roman, "Route 66 går till Trollhättan" från 2011. Den var oerhört bra och fick högsta betyg av mig. (Här är en länk till min recension av den).

  Nu har jag läst Bodil Sjöströms andra roman, "Happy Holiday" från 2013. Den var också väldigt, väldigt bra, och får näst högsta betyg av mig.

  "Happy Holiday" handlar om Maggan och hennes fru Lena, och en resa som dom gör till Thailand.

  Men lika mycket så handlar boken om tide... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Bodil Sjöström