Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
470
Utgivningsdatum
2013-12-19
Förlag
Damm Förlag
ISBN
9789175370194
Mina drömmars land (e-bok)

Mina drömmars land (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2013-12-19
65
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Joseph har lämnat allt för drömmen om ett bättre liv i norra Europa. Men den visar sig svår att förverkliga ? vägen hit från Uganda är lång och slingrig och Sverige kan vara kallt för en papperslös flykting.
Samtidigt har IT-entreprenören Henrik nått sina drömmars mål och hans företag är enormt framgångsrikt. Men vad ska han göra nu? En intressant ny utmaning är ett ansiktsskannings program som kan avslöja illegala immigranter.
Henriks fru Lotta är inte nöjd med att leva på sin mans framgångar och kämpar för att lyckas med sin designkarriär. Då händer något som får henne att ifrågasätta hela sin tillvaro. Att hjälpa flyktingar kanske kan ge mening åt livet?

Mina drömmars land är en träffande skildring av dagens Sverige med alla dess kontraster. En roman om människor, drömmar och konsekvenser.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Manne Fagerlind

  • Berg har inga rötter

    Manne Fagerlind

    Lasse har just gått i pension och för en ensam tillvaro i sin lägenhet. Han fyller sina dagar med att skriva en deckare ? boken som ska slå stort och ge honom en efterlängtad revansch efter ett misslyckat yrkesliv som konstvetare, och ett ännu stö...

Bloggat om Mina drömmars land