Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
397
Utgivningsdatum
2013-05-24
Upplaga
1
Förlag
Damm förlag
Översättare
Ylva Stålmarck
Originaltitel
The Burning Air
Dimensioner
212 x 145 x 30 mm
Vikt
540 g
SAB
Hce
ISBN
9789175370255
Lågor av hat (inbunden)

Lågor av hat

(2 röster)
Inbunden Svenska, 2013-05-24

Slutsåld

Familjen MacBride har alltid levt ett bekvämt överklassliv med mamma Lydia som sammanhållande centralgestalt. På Guy Fawkes dag brukar de samlas i familjens fritidshus i Devon, men det här året är allt annorlunda. Lydia är död och de samlas för att sprida hennes aska. Dessutom har Felix, den yngsta i syskonskaran, för första gången tagit med sig en flickvän.

Det är något som känns lite konstigt med flickvännen Kerry, men när hon erbjuder sig att sitta barnvakt åt äldsta dottern Sophies baby, kan Sophie inte tacka nej utan att såra Felix. När de återvänder är både Kerry och babyn försvunna. I den efterföljande paniken spricker fasaden och sedan länge gömda hemligheter och lögner skapar ett ödesdigert mönster

Lågor av hat är en isande skrämmande roman som bekräftar att Erin Kelly är en av Englands främsta författare av psykologiska thrillers. Erin Kelly debuterade 2012 med romanen Grenar av gift som fick strålande recensioner. Lågor av hat är en psykologisk spänningsroman som liknas vid Donna Tartt och Barbara Vines romaner.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Lågor av hat